Policija zapucala u Gračanici: Ranjen muškarac koji je pobegao iz pritvora

Jedan policajac je upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u predelu ramena

  • 0
Pucnjava Printskrin: Youtube/Kosovo Online

U Gračanici je danas došlo do vatrenog okršaja kada je oko 17 sati iz policijske stanice u Gračanici pobegao muškarac koga su pripadnici policije prethodno uhapsili, piše Kosovo onlajn.

Tom prilikom jedan policajac je upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u predelu ramena. Osumnjičeni je van životne opasnosti, potvrdio je za Kosovo Onlajn komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

- Pripadnici interventne jedinice su danas zaustavili vozilo u kojem se nalazila osoba za kojom je raspisana poternica zbog napada na službeno lice. Ta osoba, kao i osoba koja se nalazila na mestu suvozača, a kod koje je pronađeno hladno oružje i protiv koje je podneta prijava, privedene su i zadržane u policijskoj stanici do dolaska jedinice iz Vučitrna, koja je trebalo da preuzme osobu za kojom je raspisana poternica - rekao je Trajković.

Međutim, kako je objasnio, pre dolaska policajaca iz Vučitrna, osumnjičeni je pobegao iz policijske stanice, a policajci su krenuli za njim.

- Tom prilikom jedan policajac je upotrebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u predelu ramena. Osumnjičeni je van životne opasnosti - kazao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA