≫ 

Baba iz Obrenovca, osumnjičena da je bacila bebu u kontejner, kaže da je mislila da je rođena mrtva?

Tužilaštvo je za nju predložilo pritvor

  • 3
Hapšenje, lisice, žena, žene, baba, baka, uhapšena Foto: Shutterstock

B. P. (91), koja je osumnjičena da je novorođenu bebu svoje ćerke bacila u kontejner u Obrenovcu, saslušana je danas i iznela svoju odbranu. Prema nezvaničnim informacijama, branila se tvrdnjama da je mislila da je beba rođena mrtva. Tužilaštvo je za nju predožilo pritvor.

B. P. je osumnjičena za pokušaj teškog ubistva unučeta koje je, kako se sumnja, stavila u kesu za smeće i bacila u kontejner, piše "Blic".

Srećom, beba je ubrzo pronađena i nalazi se u bolnici, gde lekari brinu o njoj.

Bebu je rodila M. P. (23), koja već ima jedno dete. Za sada javnosti nije poznato ko je otac drugog deteta pronađenog u kontejneru.

Da je upravo B. P. bacila bebu u kontejner policiji je ispričala porodilja M. P, međutim njena sestra i druga bliža porodica tvrde da je ona to izmislila i da je sama bacila bebu.

Iz tužilaštva su kratko saopštili da više informacija o ovom slučaju neće davati jer se radi o detetu.

Otac porodilje ispričao je za medije da je od komšija čuo da su mu ćerka i žena prevezene u Hitnu pomoć, pa je brzo otišao do porodičnog stana gde je zatekao jeziv prizor.

- U sredu sam se, oko 16.00 sati, vratio iz obrenovačke toplane, ali sam ostao ispred zgrade sa komšijama. Ubrzo me je pozvala komšinica i rekla da se Milja onesvestila i da je došla Hitna pomoć i odvezla je. Kupatilo je bilo krvavo, kao i dnevna soba. Dok sam čistio, pojavili su se policajci i pitali da li sam bacio đubre i da li se u našem stanu rodila beba. Zaprepastio sam se, a oni su mi rekli da je moje unuče bačeno u kontejner, ali da je srećom živo. Ne znam ko je bacio dete, ali ću se odreći ćerke, žene, i tog što je napravio dete! - rekao je vidno uznemiren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    25. decembar 2020 | 17:30

    pa i da nije bila ziva greh je od boga baciti dete u kesi u kontejner,pa i kucnog ljubimca sahranis.

  • Psihopata

    25. decembar 2020 | 19:08

    Baba 91 god a cerka 23 god ona je rodila sa 70 tak godina jel je to istina

  • Пера

    25. decembar 2020 | 17:30

    Монструми су међу нама...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA