Predsednik Kule prebačen u Beograd na lečenje: Teško povređen u saobraćajnoj nezgodi

Pretpostavlja se da je Bobanu Damjanoviću tokom vožnje pozlilo, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom, pa je došlo do saobraćajke

  • 3
Boban Damjanovic, Kula Printskrin: Youtube/Opstina Kula

Predsednik Skupštine opštine Kula Boban Damjanović,  koji je u petak teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u Sivcu prebačen na lečenje u Beograd. 

Na opštinski automobil, kojim je on upravljao, iz suprotnog smera je, prema susednom Kljajićevu, naletelo putničko vozilo, čiji je vozač lakše povređen.

Damjanović je, s prelomima vratnih pršljenova, noge i rebara i sa unutrašnjim povredama, iz bolnice u Somboru hitno prebačen u Klinički centar Srbije u Beogradu, pišu Novosti.

Nesreća se dogodila na magistralnom putu kroz glavnu ulicu u Sivcu, iz koje je Damjanović, koji živi u ovom selu. On je skretao u Kosovsku ulicu, u nameri da na posao poveze kolegu, zaposlenog u Opštinskoj upravi.

Drugi akter udesa izjavio je da nikako nije mogao da izbegne sudar, jer je Damjanovićev automobil krivudao po cesti i presekao mu put. Vozač trećeg automobila u lančanom sudaru ostao je nepovređen, i njegovo vozilo je najmanje oštećeno.

Pretpostavlja se da je Damjanoviću tokom vožnje pozlilo, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom. Njega su u polusvesnom stanju iz automobila izvukli policajci i radnici sivačkog komunalnog preduzeća „Radnik“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    26. decembar 2020 | 19:36

    Osnovno pitanje je: zašto je službeni automobil koristio u privatne svrhe? Službeni automobil služi sa službeni put, a to nije vožnja od kuće do posla i obrnuto...

  • Moree

    26. decembar 2020 | 18:41

    CESTA je kriva sigurno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA