Maja ponovo u pritvoru zbog masakra u Jabukovcu. Advokat: Podnećemo prijavu zbog podmetanja dokaza

Bađikićkin advokat Miroslav Lazić potvrdio je da je veće suda naredilo određivanje pritvora

  • 6
Maja Badjikic, Maja Bađikić, Jabukovac Printskrin: Youtube, Facebook/Novica Maja Badjikic

Veće Višeg suda u Zaječaru ponovo je odredilo pritvor Maji Bađikić, koja se sumnjiči da je sa Davorom Pernićem učestvovala u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu, jer su nova veštačenja potvrdila da se njen DNK materijal nalazi na opušcima pronađenim blizu mesta zločina, piše Kurir.

Podsetimo, Pernić i Bađikićeva koji su bili u nekoj vrsti ljubavne veze, terete se da su u avgustu 2019. godine na salašu Velja Vratne ubili domaćina Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

- Više tužilaštvo predložilo je letos ponovo da se Bađikićeva privede zbog DNK tragova koji se nalaze na opušcima nađenim šest meseci posle zločina. Njenih tragova nema na oružju, ali je i ovo sumnjivo - kaže izvor za Kurir.

Bađikićkin advokat Miroslav Lazić potvrdio je da je veće suda naredilo određivanje pritvora.

- Žalio sam se na tu odluku, a podnećemo i krivičnu prijavu zbog podmetanja dokaza - rekao je Lazić, koji nije želeo da objasni protiv koga će tačno podneti prijavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza i Komina

    28. decembar 2020 | 09:33

    Djavolji advokat. Ubili su četiri stare i nemoćne osobe, jedna preko devedeset godina. Bili dovoljno prisebni da sakriju i zakopaju oružje. Koliko se sećam imali su arsenal oružja kod sebe, pa je logično da su ga oboje nosili, nije valjda samo on kao Rambo ušao u kuću. Drugo, prva svedočenja su jasno ukazivala da su oboje pucali, a onda advokati, dogovori, menjanje iskaza i sad ona kao da nije ni bila tu. Ako ima pravde, ovozemaljske i Božije, biće osudjena za ovaj monstruozni zločin. Sramota da je ona uopšte došla u situaciju da se posle toga nadje na slobodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA