Danijelin muž tvrdi da ona nije bacila bebu u poljski WC: "Nije ni znala da je trudna"

- Uspeo sam da izvučem dete i odmah smo pozvali Hitnu pomoć - kaže Danijelin suprug

  • 3
Ruka, beba Foto-ilustracija: pixabay.com

Dan nakon što se Danijela iz Mokrina porodila u poljskom WC-u i tamo navodno bacila bebu, njen suprug i otac deteta ispričao je za Informer svoju verziju događaja. Prema rečima Nenada Baukova (38), njegova supruga nije ni znala da je trudna, jer je krupna žena i dete je "nosila visoko".

- Danijela nije bacila naše dete u poljski toalet, ona se tamo porodila - tvrdi Baukov za Informer.

On kaže da se umoran vratio s posla iz treće smene, te da su ga iz sna probulili jauci njegove tašte.

- Sve se desilo oko 9 ujutru, vikala je da je dete upalo u poljski toalet i da se tamo Danijela porodila - nastavio je Baukov svoju priču, dodajući da je on izvukao bebu iz toaleta.

- Detetu je puka pupčana vrpca, jer je moja supruga držala bebu za nju pokušavajući da je izvuče iz toaleta. Uspeo sam da izvučem dete i odmah smo pozvali Hitnu pomoć - rekao je za Informer Nenad Baukov.

Majka i beba su kolima Hitne pomoći stigli u bolnicu, vrlo brzo nakon porođaja. Zbog ugroženosti zdravlja bebe u kikindsku bolnicu došlo je vozilo iz Kliničkog centra Vojvodine iz Novog Sada i sa ekipom neonatologa novorođenče je u inkubatoru prebačeno tamo na dalje zbrinjavanje i lečenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas severa

    29. decembar 2020 | 12:06

    Hahaha...nije znala.A izostanak ciklusa svih 9 meseci,a ritanje bebe? Ako nisu primetili onda su oboje za psihijatriju .

  • Neo

    29. decembar 2020 | 11:53

    Nije znala? Sramota! Ovakav gnusni čin nema opravdanje! Udata žena od 30 i kusur godina treba da zna bolje. Šta je sa ovim ženama , bacaju decu u jamu ili kontejner?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA