≫ 

Porodica mladića poginulog kod Doljevca zavijena u crno: "Ostavio je dete da leži na putu pola sata"

Željka (19) je, kako tvrdi njegova majka Vesna, pregazio vozač doljevačke hitne pomoći

  • 4

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Šainovac kod Doljevca, poginuo je mladić Željko Ristić star 19 godina, a njega je, kako za Telegraf.rs tvrde članovi porodice, udario vozač doljevačke Hitne pomoći koji je, inače, imao 3 promila alkohola u krvi.

Željkova baka, Dragica Perić, u suzama je za naš portal ispričala da je sinoć čekala svog unuka da se vrati sa posla.

- Nema ga da dođe kući i nema... Čekam ga da dođe kući s posla, čekam ga, nema, ja ga zovem, odbijen mi je poziv, verovatno je policija tad odbila. Izašao je iz autobusa i ta budala pijana koja je imala 3 procenta alkohola u krvi ga je udarila, ubio je dete na mestu i pobegao. Došao je do ambulante, i tu ispred su ga lekari i policija našli pijanog - kaže baka Dragica.

Kako je dalje ispričala, dok je pokušala da dobije unuka, ispred kuće, u čijoj blizini je mladi Željko i poginuo, došla je patrola policije.

- Bila sam u spavaćici kada sam videla da se desio neki udes, obukla bade-mantil, izašla na ulicu, oni su me vraćali, a ja sam ih gurnula: "Pustite me da vidim. Deteta mi nema", rekla sam. Ubili su mi dete... Ostavio mi je dete da leži tu pola sata... Da ga je povezao, možda bi mu spasio dušu. Moje dete mrava ne bi zgazio. Celo selo plače zbog njega - uplakano je pričala Željkova baba.

Mladićeva majka sve vreme je plakala, pokušavajući da se smiri posle tragedije koja ju je zadesila.

- Taj koji ga je udario je vozač doljevačke hitne pomoći. Ostavio je dete da leži... - gušeći se u suzama rekla je Željkova majka Vesna Ristić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    29. decembar 2020 | 15:00

    Strasno moje iskreno saucesce porodici A onog zlotvora dozivotno na robiji..

  • Vesna G

    29. decembar 2020 | 19:36

    On je zaposlen kao vozač u hitnoj pomoći nije ga udario sanitetom nije sanitet vozio pijan... I ovako se već dovoljno pljuje po zdravstvu ...Žao mi je mladića iskreno saučešće porodici ubijenog mladića .Vozaču automobila koji je izazvao nesreću pijan (svakom ko ima kao alkohola u sebi i sedne za volan) želim dugogodišnju robiju

  • MK

    29. decembar 2020 | 18:49

    Dokle više? Kakav to čovek treba da budeš da nekoga udariš i ostaviš da leži na putu, životinja! Pooštriti kazne za pijane vozače...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA