≫ 

Težak udes na auto-putu kod Niša: Vozilo se tumbalo, vozač poginuo

- Vozač je verovatno usled velike brzine probio bankinu, sleteo s kolovoza i nekoliko puta se prevrnuo - navode sagovornici upoznati sa slučajem

  • 1
slobodan milutinović snajper, policija, policajac, hronika, uviđaj Ilustracija, Foto: 021.rs

Jedna osoba smrtno je stradala oko 18 sati u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd – Niš na deonici od Aleksinca do Ražnja.

Kako saznajemo, poginuo je vozač automobila koji je sleteo s puta. U pitanju je Z. R. (45) iz Smedereva, a stradao je u službenom vozilu "reno megan“. On je poslovno bio u Aleksincu, odakle je krenuo put Smedereva kada je verovatno zbog vlažnog kolovoza i neprilagođene brzine, sleteo s kolovoza i stradao.

- Vozač je verovatno usled velike brzine probio bankinu, sleteo s kolovoza i nekoliko puta se prevrnuo. Po pozivu na mesto nesreće krenule su ekipe Hitne pomoći iz Aleksinca i Niša.

Međutim, lekari su mogli samo da konstatuju smrt čoveka zatečenog za upravljačem automobila – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Za sada nema informacija o identitu vozača i drugim okolnostima nesreće jer je uviđaj koji obavlja saobraćajna policija po nalogu nadležnog tužilaštva, još u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NI -1

    30. decembar 2020 | 19:22

    Da je tu postojao tunelski zid sigurno ne bi probio a za brzinu je bila njegova volja,od sada će sve poštovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA