≫ 

Ovo je muškarac koji je u Vitini ubio porodicu, pa presudio sebi: Došli iz Švajcarske zbog praznika

Muškarac je ubio suprugu i svoja dva sina pa izvršio samoubistvo

  • 6
Policija, policijska svetla, rotacija Foto: Shutterstock

Fetah Z. ubio je u sredu uveče celu svoju porodicu kod Kosovske Vitine, a zatim presudio sebi u dvorištu porodične kuće.

On je najpre pucao ženi M. F. u usta, a onda ubio sinove A. F. i H. F.

Posle zločina, Fetah je izvršio samoubistvo u dvorištu porodične kuće.

Gazeta Aktuale raportoi po ashtu se mërgimtari që dyshohet se vrau familjarët e tij e më pas veten është Fetah Zuka. Në...Posted by Aktuale on Среда, 30. децембар 2020.

Ova porodica je, kako prenose kosovski mediji, živela u Švajcarskoj, a na KiM su došli zbog praznika. Navodi se i da su supružnici već godinama bili u lošim odnosima.

Kosovska policija u Gnjilanu saopštila je da istraga o četvorostrukom ubistvu u Vitini još traje, a prvi rezultati pokazuju da je glava porodice u porodičnog kući ubio svoju suprugu i dva sina, a potom u dvorištu izvršio samoubistvo, prenosi Reporteri.

Këta janë dy të rinjtë që dyshohet se u vranë nga babai i tyre sonte në Viti 🚨 Një familje mërgimtarësh që ka ardhur...Posted by Mitropol on Среда, 30. децембар 2020.

Potraga za dokazima

Remzi Azemi iz Istražne jedinice KPS je na konferenciji rekao da su kosovski policajci započeli ispitivanje mesta događaja i mogućih svedoka ovog zločina.

- Fokus nam je bio na pregledu lica mesta kako bismo pronašli bilo kakve dokaze sa lica mesta. Timovi još istražuju mesto događaja i mi smo u početnoj fazi istrage - rekao je Azemi.

On je dodao da ono što se za sada zna je da su tri žrtve bile u kući, a jedna u dvorištu i da se sumnja da je muškarac najpre ubio svoju suprugu i sinove, a potom se ubio ispred kuće.

Portparol regionalne policije u Gnjilanu Ismet Hašani rekao je da je ovo ubistvo šokiralo čitav region, a ne samo meštane ovog sela.

- Policijska stanica u Vitini obaveštena je oko 18 časova da je čula pucnje. Policija je odmah izašla na lice mesta i shvatila da je reč o ubistvu o čemu je obavestila sve relevantne jedinice koje su se odmah stigle na mesto događaja - rekao je Hašani, prenosi Kosovo onlajn.

Video: Snimak sa lica mesta: Ubistvo i samoubistvo nasred ulice u Aleksincu, policija vrši uviđaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    31. decembar 2020 | 12:58

    Bez obzira kom narodu pripadali, žao mi je ove ljude, posebno ove momke, koji su tek počeli da žive. Kad zlo uđe u čoveka, tragedija je neminovna.

  • Dusan

    31. decembar 2020 | 11:41

    Opasni ovi siptari😂

  • Gordana

    31. decembar 2020 | 11:57

    Tako to ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA