≫ 

Unuka osumnjičena da je izbola baku nožem po stomaku: Devojka u trenutku hapšenja bila pijana

Negirala je da ima bilo kakve veze sa napadom na ženu

  • 0
Starica, baba, zena u krevetu, bolnica, bolnički krevet, mrtva, umire Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojci Veroniki M. (26) iz Požarevca određeno je zadržavanje zbog sumnje da je pokušala da ubije svoju babu M. D. (69) iz mesta Ševice kod Kučeva.

Ovo krivično delo osumnjičena je izvršila 2. januara, oko četiri sata ujutru, u porodičnoj kući u Ševici, nakon kraće svađe.

- VJT u Požarevcu odredilo je zadržavanje prema osumnjičenoj Veroniki M. iz Požarevca (26) zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju, jer je u alkoholisanom stanju, sa 1,84 promila alkohola u krvi, nakon što se vratila iz grada u kuću svoje babe Mire D. iz sela Ševice opština Kučevo, kod koje je došla za vikend, uzela nož i iz za sada nepoznatih razloga zadala oštećenoj više uboda u predelu stomaka, nanevši joj pritom teške telesne povrede opasne po život - navodi se u saopštenju MUP.

Osumnjičena se brani time da je u kući zatekla babu koja je već bila izbodena nožem, ali je nož sa tragovima krvi pronađen sakriven na drugom spratu kuće.

Video: Žena izbodena na autobuskoj stanici u centru Pančeva, uhapšen bivši muž

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA