Detalji tragedije u Nišu: Tinejdžer iz Beograda pokosio "audijem" dvoje pešaka, oboje su preminuli

Prema prvim informacijama, vozač "audija" nije bio u alkoholisanom stanju

  • 37
Saobracajna nesreca, saobracajka Nesreća u Nišu Foto: Telegraf

Devetnaestogodišnji N.S. koji je večeras izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u Nišu kada su poginule dve osobe je Beograđanin, koji je u Niš došao u goste kod rođaka.

Kako saznajemo, on je večeras oko 20.40 sati krećući se vozilom "audi" Bulevarom Medijana velikom brzinom, izleteo sa kolovoza na trotoar i pokosio dvoje pešaka. Od siline udarca jedna devojka je preletela ogradu niškog vodovoda, i ostala na mestu mrtva. Ona još nije identifikovana, dok je druga žrtva udesa četrdesetosmogodišnji D.I. koji je preminuo u niškom Kliničkom centru.

Prema prvim informacijama, vozač "audija" nije bio u alkoholisanom stanju pa se pretpostavlja da je stravičnoj nesreći kumovao i klizav kolovoz jer jaka kiša u Nišu od jutros pada bez prestanka. Zbog lošeg vremena na trotoaru koji je istovremeno i biciklistička staza, nije bilo mnogo ljudi kao što je uobičajeno, pa je izbegnuta mnogo veća tragedija.

Uviđaj na mestu nesreće i dalje traje, na terenu je više vozila saobraćajne policije a traka u kojoj je došlo do udesa blokirana je sa dva policijska automobila. Saobraćaj se sa Bulevara Medijana preusmerava preko parkinga tržnog centra na Bulevar cara Konstantina.

Policija je potvrdila da je došlo do saobraćajne nesreće i da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.

Video: Teška saobraćajna nesreća u Nišu: Devojka preletela preko ograde, na mestu mrtva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    4. januar 2021 | 23:27

    Najnoviji Audi A6 od preko 2500 kubika a vozi ga klinac od 19 leta sa probnom vozackom dozvolom. Jeste bila kisa i klizavo ali kako to da su devojku nasli preko zicane ograde vodovoda koja je visoka preko 2 metra a muskarca 30 metara dalje? Sigurno je isao propisanom brzinom od 60km/h cim ih je razbacao po komsiluku kao krpene lutke. Osim toga pesaci su uredno isli po trotoaru odnosno pesackoj stazi koji ima i biciklisticku traku sto znaci da je trotoar sirok minimum 3-4 metara na tom mestu. koja je Cim mu je tata kupio auto od 50 hiljada evra i dao da ga vozi platice mu i slobodu.

  • Al jazeera

    4. januar 2021 | 22:54

    Ovo je nažalost naša srpska realnost.Promeniti zakon i to drastično,u svim sferama,vratiti vojni rok,ukinuti bolesne rijalitije i bolesnu muziku koja mlade podstiče na sve ovo...droga,nerad,brza kola,lake devojke...sve se može promeniti samo treba početi...

  • Ars

    4. januar 2021 | 23:10

    Nemam reči... kakva tragedija,iskreno saučešće porodicama nastradalih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA