Pokrenuta istraga protiv Milana koji je osumnjičen da je Nemanji zario nož u srce

Ubistvu je prethodila tuča, u kojoj je Nemanja povređen zbog čega ga je njegov otac Bogosav odvezao u doljevački Dom zdravlja

  • 2
Nemanja Atanasovic, Milan Tanic Nemanja Atanasović i Milan T. Foto: Facebook

Protiv Milana T. (18) iz Zaplanjske Toponice, Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu i predložilo određivanje pritvora zbog sumnje da je u tom selu kod Gadžinog Hana nožem ubio Nemanju Antanasovića (18).

- Više javno tuzilaštvo u Nišu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv okrivljenog M. T. iz Zaplanjske Toponice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo iz čl. 113 Krivičnog zakonika. Takođe, Višem sudu u Nišu je podnet predlog za određivanje pritvora protiv okrivljenog, radi sprečavanja da utiče na svedoke, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost - saopštio je portparol VJT Borislav Radonjić, piše Blic.

Da podsetimo, u krvavom obračunu dvojice mladića teške telesne povrede opasne po život zadobio je i Tanić, pa je uhapšen tek kada mu se zdravstveno stanje poboljšalo.

Ubistvu je prethodila tuča, u kojoj je Nemanja povređen zbog čega ga je njegov otac Bogosav odvezao u doljevački Dom zdravlja.

- Napali su ga u blizini kuće, imao je hematom na glavi, odvezao sam ga do lekara, ustanovljeno je da je dobro. Vratili smo se u selo, tu sam zatekao policajca koji mi je kazao da su se tukli. Trebali su odmah da ih privedu, i Nemanju moga, dok se ne utvrdi ko je i šta je uradio.

Oni se nameračili na njega, i eto šta se desi. Kad smo se vratili kući, nije hteo da legne, trebao je sa svojom devojkom da odu na pomen njenom preminulom ujaku. Rekao mi je da ide da se prošeta sa devojkom do crkve. Nije prošlo malo, žena me zove, kaže da su joj telefonirali da je Nemanja ubijen. Našao sam ga u dvorištu, bio je sav krvav. Odveo sam ga opet kod lekara, ali sve je bilo uzalud - kazao je nakon ubistva Bogosav.

Kako je ustanovljeno tokom istrage, Nemanja je nagovorio svoju devojku da pozove Milana da izađe iz kuće. Tanić je sa sobom poneo nož i sukobio se sa Nemanjom koji je kod sebe imao isto oružje. Tokom gušanja izboli su jedan drugog, ali je Nemanja zadobio ubod u srce koji je bio fatalan. Tokom sukoba, lakše je povređena i Nemanjina četrnaestogodišnja devojka.

Video: Otac ubijenog Nemanje o detaljima kobne večeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majkl Džondar

    6. januar 2021 | 18:56

    Sve je jasno, vidi se kakav je lik. Ovo u zatvor i nikad ne pustiti van. To da se popravi ne može. Može samo štetu da napravi nekom. Još bolje u rudnik ili negde na doživotni društveno korisni rad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA