Muškarac osumnjičen da je ubio staricu kod Kostolca priznao da je hteo da je siluje

Tužilac je naložio obdukciju, koja će pokazati tačan uzrok smrti

  • 1
Porodična svađa, nasilje u porodici nad roditeljma starijima starcima, starac, starica, tuča, razdor, roditelji deca neslaganje Foto: Shutterstock

Uhapšeni V.J. (37) iz Vršca, osumnjičen da je pokušao silovanje Radinke Kostić (86) iz Rečice, a onda je ubio, tokom današnjeg saslušanja kod višeg tužioca, priznao je dela za koja se tereti i opisao njihovo izvršenje.

On je izjavio da je kod starice došao sa namerom da je siluje, a ubistvo je izvršio kako ga ona ne bi nakon toga prijavila policiji. Prilikom njegovog napastvovanja, žena je pružila snažan otpor, a uspela je da dohvati i kuhinjski nož i njime napadača poseče po ruci, pišu Novosti.

Međutim, on ga je oteo od nje i posekao je po telu i vratu, usled čega je ona preminula na licu mesta.

Nakon toga je pobegao, ali je istog dana lociran u okolini Vršca i uhapšen. Beživotno telo nesrećne žene našla je njena komšinica, koja je odmah nazvala policiju.

U početku se sumnjalo ne samo na ubistvo, već i na samoubistvo, jer u kući nije bilo tragova izvršene premetačine i pljačke.

Tužilac je naložio obdukciju, koja će pokazati tačan uzrok smrti, ali i to da li je pokojna Radinka bila silovana ili je, kako tvrdi njen napadač, to krivično delo izvršeno samo u pokušaju.

Nesrećna žena živela je sama, jer joj sin radi u Italiji, gde je radio i njen pokojni suprug, a ćerka s porodicom živi u Požarevcu.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKI

    6. januar 2021 | 19:39

    LJUDSKA RASO!EEEEEJ!DA LI JE SVE U REDU SA NAMA,BOŽE BLAGI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA