≫ 

Snimak spasavanja mladića koji je izboden u Novom Sadu: Policajci mu podvezali isečenu arteriju

U Urgentni centar KCV primljen je pacijent S. M. (26) sa ubodnim ranama u predelu trbuha i leve natkolenice

  • 6
Mladić uboden nožem Novi Sad Foto: nsuzivo.rs

Mladić (26), izboden je na Badnje veče, oko 20 časova, u kafiću u Novom Sadu. On je zadobio rane na stomaku i nozi, povređena mu je arterija, pa je obilno krvario. Osumnjičeni  za napad je uhapšen svega 100 metara od lica mesta i navodno je od ranije poznat policiji. Reč je o D. R. (26), koji je navodno od ranije poznat policiji, piše NS uživo.

Na snimku se vidi kako je pružena prva pomoć povređenom mladiću i kako je, kada je stigla Hitna pomoć, uz pomoć drugih ljudi, ušetao u sanitet. Na licu mesta ostale su krvave maramice i tragovi krvi. Ubrzo je nedaleko odatle uhapšen i ousmnjičeni.

Povređenom su ljudi koji su bili u blizini odmah podvezali ranu.

Hitna pomoć je mladića nakon ukazane pomoći prevezla na odeljenje reanimacije KCV na dalju dijagnostiku i lečenje, navodi NSuživo izjavu doktora Zorana Krulja, portparola hitne pomoći.

- U Urgentni centar KCV primljen je pacijent S. M. (26) sa ubodnim ranama u predelu trbuha i leve natkolenice. Nakon stabilizacije vitalnih funkcija, imedijentne dijagnostike indikovano je hitno operativno lečenje - saznaje se iz PR službe KCV.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Video: Izjava oca ranjenog mladića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    7. januar 2021 | 09:45

    Svima ovima koji nose nozeve i povredjuju ljude s njima ,dao bih po 10,godina robije ,minimum .

  • Dex

    7. januar 2021 | 10:02

    Svako ko povredi drugu osobu nozem treba da dobije robiju 15 godina pa da vidis da li bi drugi put nosio noz i povredio nekoga s njim .

  • Srkimaja

    7. januar 2021 | 10:32

    Ja nosim noz i ne povredjujem nikoga ,samo se branim kada budem napadnut, drzava nam je takva da se sam moras braniti......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA