≫ 

Drama u Pančevu: Momci pretili devojci, pa pitali za njenog brata i tražili torbicu

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 2
Policija, policajac, pandur Foto: Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su B. L. (25), S. M. (25), N. V. (24) iz ovog grada i M. B. (25) iz Užica zbog postojanja osnova sumnje da su danas izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz MUP-a.

Osumnjičeni se terete da su danas došli do jedne kuće u okolini Pančeva i uz pretnju palicama zahtevali od jedne dvadesetdevetogodišnjakinje da im preda tašnu i kaže gde se nalazi njen petnaestogodišnji brat.

Nakon toga, oni su, kako se sumnja, otišli do kuće petnaestogodišnjaka i od njega tražili torbicu za koju su sumnjali da je on navodno ukrao.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, dodaje se u saopštenju.

Video: Pretresom stanova osumnjičenih u Beogradu i Šapcu zaplenjeno 500 grama heroina i 300 grama kokaina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    10. januar 2021 | 00:59

    A sta ima u toj torbici kad joj na gajbu otisli sa sve palicama?

  • Neimar

    10. januar 2021 | 04:44

    Znam daje smešno ali drugačije nećeš dovest bagru ured zbog prekršaja koji su napravili par godina zatvora i novčane kazne dase upitaju joj pa zašto ovliko i stavitiji u evedenciju i ponovise kazna dupla drugačije bagru neš smirit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA