Saslušao dokaze o maltretiranju majke na sudu, pa skočio kroz prozor: Kragujevčanin preživeo pad

On je bio na suđenju jer je prekršio zabranu prilaska majci

  • 4
Pad sa zgrade, samoubistvo, ulica, skok Foto: Profimedia

Kragujevčanin Ivan P. (42) skočio je sa četvrtog sprata kroz prozor Prekršajnog suda u Kragujevcu, a prilikom pada zadobio teške telesne povrede.

On je okrivljen da je prekršio zabranu prilaska, a kada je završeno izvođenje dokaza protiv njega, skočio je kroz prozor kao u filmovima, piše "Informer".

Nakon što je sudija iznela dokaze, on je sa policijom čekao u hodniku. Jedan prozor je bio otvoren na četvrtom spratu, a niko nije očekivao da će okrivljeni učiniti ovakav potez.

Priveden je Prekršajnom sudu, jer je prekršio zabranu prilaska koja mu je bila izrečena zbog nasilja u porodici.

On je maltretirao majku, a nesrećna žena nije imala kuda, pa je prijavila sina za zlostavljanje. To mu nije bilo dovoljno, pa je prekršio zakon koji mu je naredio da ne prilazi majci i iseli se iz stana u kojem su zajedno živeli.

O čemu god da je razmišljao u tom treutku, ipak nije završio na pločniku. Pad sa četvrtog sprata koji verovatno ne bi preživeo, završio se na nivou drugog sprata, jer se ispod prozora nalazi krov.

Ipak, zadobio je povrede svih ekstremiteta, kao i kičmene moždine. Trenutno se za njegov život bore lekari na odeljenju ortopedije u Kliničkom centru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojcica

    14. januar 2021 | 16:21

    Kada majka zove policiju da je zaštiti od sina, mora da su muke velike. Majka jadna mnogo trpi za dete. I da je maltretira kreten. Tuga najveća. Kada te tvoje meso ujede.

  • Febo

    14. januar 2021 | 16:29

    Pa trebao si to da uradis manijace pre nego si digo ruku na majku

  • Micika

    14. januar 2021 | 17:10

    A tek koje zlostavljane ha imam od kcerki. Ne zelim ni najgorem neprijatelju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA