≫ 

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića na Novom Beogradu: Presudio mu je nožem u grudi

Osumnjičeni D. I. će u roku od 48 sati uz krivičnu prijavu biti predat Višem javnom tužiocu u Beogradu radi saslušanja

  • 28
Ubistvo u Nisu, policija, uviđaj, Ilustracija, Foto: Telegraf/Dragana Kocić

Policija je brzom i efikasnom akcijom rasvetlila ubistvo Ivana T. na Novom Beogradu. Uhapšen je D. I. (21) osumnjičen da je rano jutros na Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da je on, ispred zgrade, oštrim predmetom naneo povrede dvadesetdvogodišnjem muškarcu koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Istraga je pokazala da je Ivan T. veći deo večeri proveo na žurki u jednom stanu na Novom Beogradu. U jednom trenutku je otišao sa žurke, a istraga utvrđuje šta se dešavalo od trenutka kada je napustio stan dok ga otac nije pronašao kako krvari na pločniku.

Otac je sa još jednim drugom odvezao ranjenog mladića u Urgentni centar gde je ovaj preminuo.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    14. januar 2021 | 16:58

    E sad u ćorku i bez mogućnosti primanja paketa sa raznim kremama i vazelinom. Pa Nego faco na suvo da ga primis.

  • Aleksandar

    14. januar 2021 | 19:58

    Kakvu glavu trebaš da imaš pa da kreneš uveče u grad ili gde god i poneseš nož? Imaju li današnji klinci neka interesovanja? O čemu razmišljaju? Zanima li ih nešto u životu? Naši preci su u tim godinama prešli Albaniju, Cer, Kolubaru, itd... Jesu li za ovakve potomke krvarili? Za ubice, hoštaplere, narkomane, kockare, dangube, promašene živote... Užas.

  • JUZNJAK

    14. januar 2021 | 18:08

    Za sve monstrume koji oduzmu zivot drugome netreba mu suditi nego smrtna kazna po kratkom postupku, pa malo bi se zamislili kada bi resili da nekog ubiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA