≫ 

Poznato stanje žrtava mahnitog napada u Popovcu: Najteže povređeni čovek operisan

Motiv napada još nije poznat, meštani Popovca kažu da su između Dodića i Mičića postojale neke razmirice ali da ne znaju o čemu se radi

  • 6
Popovac, ubod, noz Foto: D. Kocić

Troje povređenih u današnjem krvavom obračunu u niškom selu Popovcu, zbrinuti su u niškom Kliničkom centru. Kako je saopšteno iz ove zdravstvene ustanove, oni su trenutno u stabilnom stanju.

- U toku popodneva u Univerzitetski Klinički centar Niš primljene su tri osobe, dva muškarca i žena sa ubodnim i drugim povredama. Odmah po prijemu, urađena je kompletna hitna dijagnostika, prilikom koje je ustanovljeno da je pacijent S. I. (42) zadobio povrede trbuha, odnosno leziju jetre zbog čega je hitno operisan. Nakon hirurške intervencije, pacijent je vitalno stabilan. Žena M. M. (35) zadobila je penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša, odmah joj je urađena torako drenaža, trenutno je stabilno, nije neposredno  životno ugrožena i hospitalizovana je radi dalje opservacije. A. M. (39)  je zadobio penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša. Povreda je sanirana, pacijent nije životno ugrožen i hospitalizovan je radi dalje opservacije - saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Kako je Telegraf izvestio, do sukoba je došlo oko 15.00 sati u dvorištu porodične kuće Saše Iića u selu Popovac. Prema svedočenju očevidaca,  njegov prvi komšija Saša Dodić sa nožem je uleteo  u dvorište Ilića i nožem napao Mariju Mičić, njenog supruga Aleksandra. Svedok događaja Aco Paličević, kazao je da je Saša Ilić uboden dok je pokušavao da zaštiti Mariju i Aleksandra. Takođe, on je posvedočio da je Dodić imao nameru da povredi i njihovo maloletno dete ali je ono pobeglo u Ilićevu  kuću.

Motiv napada još nije poznat, meštani Popovca kažu da su između Dodića i Mičića postojale neke razmirice ali da ne znaju o čemu se radi.  On je nakon napada pobegao ali ga je policija ubrzo uhvatila i uhapsila.

Video: Očevidac napada u selu Popovac: Zamalo i dete da napadne nožem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Box

    24. januar 2021 | 19:28

    40 godina teske robije,pa imace vremena da razmisli o svemu.

  • LE

    24. januar 2021 | 19:45

    Nije njihov sukob rešen do kraja a nastaviće kada ozdrave,biće nove epizode.

  • Hihihi

    24. januar 2021 | 21:00

    Pustite ljude neka se ubijaju,valja se,ostace valjda normalnih da sluze zemlji i sami sebi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA