≫ 

Uhapšen vozač koji je divljao danas na Novom Beogradu: Jezive scene suludog udesa

S. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 70
NBG, udes Foto: Čitalac Telegrafa

Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su S. D. (34), vozača automobila "folksvagen pasat" koji je, kako se sumnja, danas oko 14 sati na Novom Beogradu izazvao više saobraćajnih nezgoda, zbog čega mu se stavlja na teret da je izvršio krivično delo ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je najpre na uglu ulica Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića,  posle verbalnog konflikta u saobraćaju, zaustavio svoje vozilo iz kojeg su izašli dvojica muškaraca i počeli da skidaju registarske oznake na susednim

vozilima.

Potom je, kako se sumnja, S. D. vozeći "pasat" unazad, oštetio dva automobila, nakon čega je, vozeći, napustio lice mesta.

On se sumnjiči i da je, prošavši kroz crvenu svetlosnu signalizaciju na semaforu, izazvao nezgodu koja se dogodila na raskrsnici Narodnih heroja i Pariskih komuna, kada se sudario sa automobilom "opel astra". Tom prilikom povređen je vozač "opel astre" i jedna osoba iz automobila "folksvagen pasat".

Saobraćajna nesreća Foto: Telegraf.rs

Kako "Telegraf" saznaje, umalo je došlo do još jednog fizičkog obračuna, kada su pokušali da iz automobia u koji su udarili izvuku mladića pod izgovorom da im je oštetio auto. 

Na sreću, sukob je sprečen jer je na lice mesta došla policija, a, kako saznajemo, jedan od ovih mladića ušao je u fizičku obračun i sa pripadnicima policije.

Mladić koji je povređen u ovoj nezgodi je u svesnom stanju, ali ne može da pomeri vrat i ima bolove u ramenima. Najverovatnije je u pitanju povreda ključne kosti.

Po nalogu nadležnog tužioca, od S. D. su uzeti krv i urin na analizu.

S. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    31. januar 2021 | 18:55

    A hocemo li mi koji postujemo zakone i vozimo po propisima ,moći na ulicu da izadjemo bez straha da ce nas neko napasti, opljackati unistiti nam kola, poslati nas u bolnicu?

  • Badava

    31. januar 2021 | 18:17

    Oni se neće opametiti ni u zatvoru, ako uopšte do njega dodju. Gubim poverenje i u Zakon i u sud.

  • Nikola

    31. januar 2021 | 19:53

    Hitna promena zakona! Hitno kažnjavanje policije koja bleji po kafanama, umesto da su po ulicama i hapse drogirane i pijane budale!!! SVAKI dan luduje se po ulicama, a policije NIGDE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA