Otkriveno ko su kavgadžije iz Gradišta: Uhapšena braća i sin starijeg, tukli se i pucali u restoranu

Najstariji pretio vlasniku ugostiteljskog objekta

  • 2
Tuča u restoranu Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Policija u Velikom Gradištu uhapsila je braću S. I. (55) i S. I. (42) i sina starijeg brata, I. I. (30) zbog incidenta i narušavanja javnog reda u subotu uveče u ugostiteljskom objektu u Velikom Gradištu.

Protiv S. I. (55) iz Velikog Gradišta postoji osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, protiv mlađeg S. I. (42) postoji osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i protiv I. I. (30) postoji osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su u subotu uveče narušavali javni red u ugostiteljskom objektu “Kasina” u Velikom Gradištu, kada su se nakon verbalnog sukoba I. I. (30) pobio sa stricem S. I. (42), a nakon čega je, kako se sumnja, otac S. I. (55) vlasniku ugostiteljskog objekta S. S. (48), koji je pokušao da ih upozori, pretio da će ga ubiti, prenosi TPKnews.

Takođe se sumnja da je S. I. (42) nakon verbalne rasprave na terasi ugostiteljskog objekta ispalio dva projektila u vazduh i jedan projektil u pod, iz pištolja za koji ne poseduje odobrenje.

I. I. (30) je osumnjičen da je odgurnuo i više puta udario vlasnika objekta S. S. (48) i njegovu sestru J. S. (47), koja je zadobila mnogobrojne lake telesne povrede.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom S. I. (55) i njegovom sinu I. I. (30) je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu, dok će S. I. (42) biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA