Kamere snimile likvidaciju Uskokovića: Ubica maskiran u starca koji šepa 3 sata vrebao u mraku

Video-zapisi na nekoliko mesta "ulovili" su starijeg čoveka, koji šepa i potpomaže se štapom dok hoda

  • 3
Zoran Uskoković

Foto: Facebook/Zoran Uskokovic

Pregled snimaka, sa desetak nadzornih kamera na okolnim objektima, pokazao je da je ubica strpljivo čekao Zorana Uskokovića (22) najmanje tri sata pre nego što ga je u subotu pred ponoć ubio na Kanarevom brdu u Beogradu, pišu Novosti

Video-zapisi na nekoliko mesta "ulovili" su starijeg čoveka, koji šepa i potpomaže se štapom dok hoda. Ipak, poslednja kamera, koja je zabeležila samu egzekuciju, usnimila je i trenutak kada se "starac" posle ubistva pretvara u atletski građenog muškarca i beži sa mesta zločina.

Svi ovi detalji pokazuju da je likvidacija mladog Uskokovića temeljno pripremana, da je odradio profesionalni ubica i da je mladiću pripremljena sačekuša na mestu gde se osećao gotovo sigurno. Uskoković je ubijen u trenutku dok je išao ka domu svoje majke.

Parkirao je "audi karavan" iza marketa i krenuo bukvalno ubici u susret. Egzekutor, koji je glumio starca, pucao mu je u glavu u trenutku dok se mimoilazio sa njim.

- Nema sumnje da je likvidatora čekao ili saučesnik u automobilu, negde u blizini, ili je u tom delu Borske ulice imao štek-stan, gde se presvukao - navodi izvor Novosti blizak istrazi:

Teško je još govoriti o motivima ubistva mladog Skoleta. Još istražujemo. Nema dosije, ali postoje određeni kontakti koje sada ispitujemo detaljno.

Mladić je u noći između subote i nedelje krenuo kod majke, koja živi u jednoj od obližnjih zgrada. Niko nije čuo pucnje, pa se veruje da je ubica koristio prigušivač.

Video: Na ovom mestu na Kanarevom brdu ubijen je 22-godišnjak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA