≫ 

Detalji porodične drame kod Leskovca: Sin oca ubo 3 puta nožem u stomak, uhapšen je

Nakon što je oca izbo nožem, muškarac je pobegao

  • 0
Porodična svađa, nasilje u porodici nad roditeljma starijima starcima, starac, starica, tuča, razdor, roditelji deca neslaganje Foto: Shutterstock

D. Ž. (52), iz leskovačkog sela Kumarevo, osumnjičen je da je nožem napao svog oca Svetislava (71), tako što mu je naneo nekoliko ubodnih rana u predelu stomaka, a da je potom pobegao sa lica mesta, da bi ubrzo bio uhapšen.

Povređeni čovek je prebačen u leskovačku Opštu bolnicu gde mu je ukazana pomoć i on je trenutno, prema saznanjima iz policije, van životne opasnosti, pišu Novosti.

Sin je, prema nezvaničnim informacijama, ocu naneo tri uboda u stomak i jedan u nadlakticu, ali srećom nijedan nije bio koban.

Ova porodična drama se odvijala noćas, pola sata oko ponoći, u kući dvojice muškaraca u kojoj su, posle smrti maćehe osumnjičenog za napad, živeli sami.

Kako je došlo do napada i šta je bio povod da sin izbode oca utvrdiće istraga koja je u toku. Napadač, kako pišu Novosti, decenijama ima psihičke probleme od kojih se leči, ali da do sada nikada nije pokazivao znake bilo kakve agresivnosti.

Video: Majci zario nož u srce, pa mirno gledao uviđaj: Izbo roditelje nakon svađe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA