≫ 

Drogirani mladić upao u selo u Kladovu, ukrao auto, pa bežao od policije: Slupao se na livadi

Utvrđeno je da je automobilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

  • 2
Udes, saobraćajna nesreća, ilustracija Saobraćajna nesreća/ Foto: Pixabay

Pripadnici MinIstarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su dvadesetdevetogodišnjeg muškarca koji je u selu u okolini Kladova upao u dvorište tridsettrogodišnjeg čoveka, seo u njegov auto "pežo 206" koji je bio parkiran u dvorištu i otključan sa ključem u bravi i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Odmah nakon prijave nestanka automobila, policija ga je uočila na putu ka Kladovu i pokušala da ga stigne i zaustavi. Bežeći od policije, skrenuo je sa puta na obližnju livadu i udario u šut koji je tu bio nanet i pritom oštetio vozilo.

Osumnjičeni je potom pokušao da pobegne, međutim policija ga je stigla i uhapsila. Utvrđeno je da je automobilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, pa mu je po Zakonu o bezbednosti saobraćaja određeno zadržavanje u trajanju od 12 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu protiv osumnjičenog muškarca starosti 29 godina po nalogu nadležnog Tužilaštva podneće krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korićenje tuđeg vozila, stoji u saopštenju PU Bor.

Video: Napio se i seo za volan: Zahvaljujući policajcu i njegovoj upornosti, nije izazvao neku tragediju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    2. februar 2021 | 15:12

    У рудник са таквима

  • ZA

    2. februar 2021 | 15:09

    Kada je ostavio ključ u bravi trebao je i da napuni rezervoar benzinom,pa kome je potrebno samo neka vozi,dobar domaćin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA