≫ 

"Zvao sam ga Najbolji, nije imao veze sa kriminalom": Očuh ubijenog Zorana Uskokovića (22) u suzama

- Zoran je dete koje je stvarno bilo van kriminala, van svega toga! Šta ima veze šta mu je otac bio kad ga se Zoran i ne seća. Pa ja sam s njim bio odmalena, odgajio sam ga - kaže Siniša

  • 10
Zoran Uskoković Foto: Facebook/Zoran Uskokovic

Mladić Zoran Uskoković (22), koji je ubijen u petak uveče na Kanarevom brdu, nije imao veze sa kriminalom, tvrdi njegov očuh Siniša.

- Zoran je dete koje je stvarno bilo van kriminala, van svega toga! Šta ima veze šta mu je otac bio kad ga se Zoran i ne seća. Pa ja sam s njim bio odmalena, odgajio sam ga - priča sa suzama u očima Siniša, Zoranov očuh, prenosi Kurir. Mladić je ubijen na 50 metara od stana u kom je živeo s porodicom.

Uskoković mlađi sin je Zorana Uskokovića Skoleta, koji je ubijen u filmskoj poteri aprila 2000. godine na Vidikovcu, i to nedaleko od mesta na kom mu je likvidiran naslednik.

Skoleta su navodno ubili pripadnici zemunskog klana, jer se u to vreme pronela priča da je on organizovao ubistvo Željka Ražnatovića Arkana 15. januara 2000. u hotelu "Interkontinental".

Zvao sam ga Najbolji

Očuh Zorana mlađeg kaže da njegov pastorak nikome ništa nažao nije učinio.

- Od njegove druge godine sam s njim, zvao sam ga "najbolji". Ne znam šta da kažem. Policija je dolazila kod nas, a čujem da su išli i kod komšija. Oni imaju neke sumnje, postoje i snimci s kamera - priča očuh držeći čvrsto u rukama Zoranovu uramljenu fotografiju.

U stanu Uskokovića juče je bila i njegova bliska rođaka, koja tvrdi da porodica ne može ni da pretpostavi šta bi mogao da bude motiv za ovu brutalnu likvidaciju.

Ubistvo Skoletovog sina je, sudeći po do sada prikupljenim tragovima, delo profesionalca. Naime, policija ima video-snimak likvidacije, na kom se vidi kako mlađi muškarac, maskiran u starca sa štapom u ruci i šubarom na glavi, iz blizine puca Uskokoviću u lice.

- Napadač je nekoliko sati čekao sakriven da Zoran dođe kući i parkira auto. Uskoković ga nije ni primetio kad mu je prišao, jer je gledao u telefon. Na snimku se jasno vidi lice napadača, jer je iza Uskokovića bila upaljena lampa. U blizini je pronađen i otisak stopala u blatu, tako da je policija već na tragu osumnjičenom - kaže izvor iz istrage.

Ne mislimo da je zbog osvete, milion teorija postoji

- Ne mislimo da je to zbog osvete, ali opet ne znamo ništa. Policija zaista radi na slučaju. Misteriozno je sve, mi smo u čudu. Milion teorija postoji, a od šoka ne možemo ni o čemu da mislimo, ni šta je bilo, ni kako je bilo. Njega sada nema, a sahranićemo ga u četvrtak - rekla nam je rođaka.

Na mestu na kom je Zoran ubijen juče su bile upaljene sveće, bili su ostavljeni cveće, njegova slika, srca i čaše s pićem.

- Jako smo se potresli kad smo čuli da je mladi komšija ubijen. On nikad nije pravio probleme niti se ikad šta loše čulo o njemu. Znamo ko mu je bio otac, ali mladić nije bio na takvom glasu, smatrali smo ga mirnim i normalnim momkom - kaže komšinica.

Video: Na ovom mestu na Kanarevom brdu ubijen je 22-godišnjak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    2. februar 2021 | 21:00

    Osveta...

  • Ljubiša

    2. februar 2021 | 20:38

    Lepo si ga vaspitao. Kako ono reče Zoran junior, ''Vadim pramdgiju, da roknem nekoga''... Lepo? Ne radi nigde, ali važno je da je BMW tu. Jesi mu ga ti kupio, ili...?

  • Jel

    2. februar 2021 | 21:07

    A kako mene niko da rokne bez veze?....i da...ne vadim prangiju nekog da ubijem i nemam BMW koji je dosao iz vedra neba.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA