≫ 

"Vidite kako na snimku neko ulazi u objekat, nikad ne izađe": Najteža 4 krivična dela u novoj akciji

- Mesecima imamo situaciju da nestaju ljudi. Imate saznanja da oni više nisu živi, ali ne možete to da kažete familiji - rekao je predsednik Srbije

  • 91

Vidite kako na snimku neko ulazi u objekat, i nikad iz njega ne izađe - rekao je predsednik Srbije povodom poslednjih akcija pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

On je rekao da ne namerava da govori o imenima, ali je "siguran da će se neki prepoznati".

- Ovde je reč o najteža 4 krivična dela - ubistva, trgovina narkoticima i stavljanje u promet, iznuda i otmice. Dugo se radilo na svemu ovome. Verujem i nadam se da će ova borba biti nastavljena, ovo čeka i Niš i Vranje i Valjevo i mnoga naša mesta, jer ne postoji način da se krivci sakriju i pobegnu - rekao je on.

Rekao je da ne želi da govori kakve dokaze država ima sada.

- Mesecima imamo situaciju da nestaju ljudi. Imate saznanja da oni više nisu živi, ali ne možete to da kažete familiji. Vidite kako na snimku neko ulazi u objekat, i nikad iz njega ne izađe. I dalje ne možete da hapsite jer nemate dokaze. Zato želim da ljudi znaju sa kakvim teškoćama se država nosi - rekao je on.

- Hoćete da pričam o snajperistima, gde se spremaju? Ko je trebalo da im budu mete? Mislite da ih država nije mesecima pratila? Ne, pratila je i tražila dokaze- dodao je predsednik.

Ponovio je da želi da pohvali akciju MUP-a i Tužilaštva za organizovani kriminal i da je pokazano da ne mogu nekažnjeno da prođu oni koji čine krivična dela.

Video: Vučić o hapšenju Velje Nevolje i ostalih osumnjičenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitajte vašeg načelnika

    4. februar 2021 | 16:30

    O tome možete da pitate vašeg načelnika policije i Hrkalovićku... oni znaju sve o tome, njihovi zaštitnici i saradnici. Država u kojoj načelnik policije sedi u loži vojnog stadiona sa vodećim kriminalcem u državi i pritom zajedno arlauču, prete, vređaju i psuju protivničke igrače i rukovodstvo ?! Zlatno doba Srbije....?!

  • Hehe

    4. februar 2021 | 16:47

    A ovo se kao tek sada otkrilo. Pa nema ko nezna u gradu za sve ovo osim nase policije. Ovo je vise opomena ja mislin da se pokaze ko je vrhovni vodja. Nema ovde na kraju nista vise od nanogice. Tresla se gora, rodio se mis. Standardna praksa.

  • Salvatore

    4. februar 2021 | 15:40

    A kum Rošavi je čist i pošten?! Samo pitam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA