≫ 

Ubistvo u Beogradu: Ašovom ubio muškarca, pa pozvao policiju

Policija je i ranije intervenisala zbog sukoba ove dvojice muškaraca

  • 4
ubistvp u glogonjskom ritu Foto: Telegraf

U naselju Glogonjski Rit na broju 7 na Paliluli desilo se ubistvo u četvrtak oko 21 sat. Kako smo saznali na licu mesta, ubijen je M. T. zvani Tajle (66), kog je ašovom sa nekoliko udaraca usmrtio komšija M. K. (58), koji je živeo u kući u dvorištu ubijenog.

Kako pričaju komšije, policije je zbog ove dvojice i pre nekoliko dana dolazila u naselje, a M. T. je navodno imao zabranu prilaska osumnjičenom za ubistvo.

Osumnjičeni je pre nekoliko dana zvao policiju jer ga je navodno ubijeni napao. M. T. je tada pretio M. K. da će ga ubiti. Policija je tada uhapsila M. T. zbog ugrožavanja sigurnosti.

Uprkos tome, komšije pričaju da su ih viđali i da zajedno piju. Između njih dvojice je navodno bio potpisan ugovor o doživotnom izdržavanju.

Samo pola sata pre tragedije, M. T. je viđen u lokalnoj prodavnici. Posle smrti majke pre mnogo godina, ubijeni je živeo sam.

M. K. je zadržan na licu mesta, potom i uhapšen.

Video: U ovoj kući je pijani muškarac ubio ženu golim rukama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajci

    4. februar 2021 | 22:01

    Kao treci svetski rat. Svaki dan ubistvo. Ovo je strasno. A sve vise umesano i pice....

  • Zoran

    5. februar 2021 | 06:24

    Znaci , i asov spada u hladno oruzije . Uskoro ocekujemo zakon o asovima i lopatama sa uputstvom o upotrebi u odbranbene svhe.

  • Srbijanče

    5. februar 2021 | 08:42

    Treba zabraniti alkohol pod hitno. Budale ne znaju da popiju čašicu dve nego se dòhvate flaše i gajbe pa se takmiče ko može više , a posledice se vide. To su tuče i ubistva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA