≫ 

Danas sahrana tinejdžera (15), koji se utopio u reci Tamiš u Pančevu

Neutešna majka Danijela pozvala je sve da prisustvuju Draganovom ispraćaju na večni počinak

  • 16
Utopljeni Dragan D, Tamiški kej Foto: Telegraf.rs

Tinejdžer Dragan D. (15), koji se u utorak utopio u reci Tamiš u Pančevu, a sutradan izvučeno njegovo telo, biće sahranjen danas na Novom groblju u tom gradu. 

Za dečakom se tragalo od utorka poslepodne. Kada je završio praksu, otišao je na Tamiški kej, vezao bicikl i nestao.

U potragu se uključila policija. Sutrada poslepodne, tačnije u sredu, iz Tamiša je naočigled njegove majke Danijele izvučeno njegovo telo.

Kako je majka ispričala za Telegraf.rs, Dragan je bio dva dana utučen zbog raskida sa devojkom. Do poslednjg momenta je verovala da neće nauditi sebi, jer je, kako je rekla, previše voleo sebe.

Na mestu gde je dečak na Tamiškom keju zavezao bicikl, majka je u četvrtak postavila njegovu sliku, krst i zapalila sveću. Kako nam je rekla, nadležne će pitati da mu tu podgne ploču sa slikom.

Neutešna majka je pozvala sve da prisustvuju Draganovom ispraćaju na večni počinak.  

Video: Bolna scena dan nakon tužne potrage: Slika, krst i sveća na keju gde je nađeno telo dečaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zao mi je deteta

    6. februar 2021 | 07:50

    Sve mu se skupilo: roditelji razvedeni, nema kontakt sa ocem, majka se udala i upravo se spremala da se preseli kod novog muza... Decak, ili je osecao da nije dobrodosao kod ocuha, ili nije zeleo da prihvati novog majcinog muza, tek komsije tvrde da je govorio da zeli da zivi kod bake, kada se majka preseli. Nameravao je da konkurise u skolu za policajce u Sremskoj Kamenici, kako bi imao smestaj u internatu i sto pre dosao do posla i samostalnosti za 4 godine, a onda je otkrio da ne moze biti primljen u policiju, jer otac, sa kojim nije u kontaktu, ima dosije. Na sve se nadovezao i raskid sa devojcicom, sa kojom se zabavljao mesec dana i mozda jos ponesto, za sta se ne zna ili sto se okolini cinilo nevaznim, a za njega je to bila kap koja je prelila casu. Da je samo nesto od ovoga izostalo, da se nekome pozalio, mozda bi sve bilo drugacije i jedan deciji zivot bi bio spasen, ali to se nije desilo i njega nema vise...

  • Dunja

    6. februar 2021 | 07:40

    Neka te andjeli cuvaju duso

  • viola

    6. februar 2021 | 08:02

    Tužno . Saučešće porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA