≫ 

Majka Nišlije (20) kog je izbola tinejdžerka: "I posle ovog za nju ne mogu da nađem ružne reči"

Krvavom obračunu prethodila banalna svađa

  • 20
Niš, mesto napada, ubod nožem Foto: Shutterstock, D. Kocić

M. G. majka dvadesetogodišnjeg Nišlije P. B. izbola njegova devojka M. P. (17),  kaže da je iznenađena ovim događajem, jer nikada ne bi pomislila da je tinejdžerka sposobna za ovakav izliv nasilja.

- Oni se zabavljaju oko godinu dana, dolazila nam je u kuću, igrala se sa mojom decom, fina je, skromna, baš dobra devojka. Jutros oko četiri sata me je pozvala policija, pitala sam i za nju,  jer mi je stvarno žao što je do ovog došlo. I posle ovoga, za nju ne mogu da nađem ružne reči. Njih dvoje su se svađali, pa mirili, kao i svi mladi u svojim vezama.

Ali, vidite i sami, previše su moderno odrasli da bi shvatili posledice svojih postupaka, ne umeju ni da se svađaju. Sad se vole, sad se ne vole, ma sve je to posledica okoline u kojoj odrastaju, društva koje neguje pogrešne vrednosti, a posebno interneta – priča majka ranjenog mladića.

Ona je demantovala navode stanara zgrade u kojoj devojka živi, da je M. P. podstanar.

- Koliko ja znam, stan u toj zgradi je kupila njena majka. Ona je u inostranstvu, a devojčica živi sa ocem i bakom. On me još nije zvao, očekujem da se javi, jer ja zaista ne krivim nikoga. Ponavljam, ona je dobra devojka, ide u školu, ni po čemu se ne razlikuje od svojih vršnjakinja. Nemam objašnjenje zašto se to desilo, najvažnije je da niko nije stradao a moglo je i drugačije da se završi – ističe M. G.

Radmilo Janković, direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju UKC Niš saopštio je da je mladić u stabilnom stanju.

Niš, mesto napada, ubod nožem mesto napada / Foto: D. Kocić

- Pacijent je zadobio povrede povrede jetre i želuca, nakon operativnog zahvata nije neposredno životno ugrožen – rekao je Janković.

M.P je uhapšena zbog pokušaja ubistva i uz prisustvo radnika Centra za socijalni rad i branioca po službenoj dužnosti biće privedena na saslušanje Višem javnom tužiocu.

Niš, mesto napada, ubod nožem Momak ima 20 godina, a njegova maloletna devojka 17 / Foto: D. Kocić

Kako saznajemo, ona je priznala delo, a na licu mesta je nađen i nož kojim je napala momka. Prema nezvaničnim saznanjima, krvavom napadu prethodila je banalna svađa između mladića i devojke jer je on hteo da ide kući, a ona je insistirala da ostaje još malo sa njom. Kako joj nije udovoljio molbi, posvađali su se, potukli a zatim je devojka potegla nož.

Video: Kako prepoznati nasilje kod partnera, pre nego što bude prekasno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    6. februar 2021 | 11:08

    Platite joj da izadje iz zatvora, pa sutra nek vam ubije sina. Sta fali, fino je dete. Bar je stradao od fine ruke. Kako ja noz nikad potegla nisam, ni u nervnom slomu, a nije bas ni da sam fina.

  • JA

    6. februar 2021 | 11:09

    Koji psiho od ribe, poteze noz jer je on hteo da ode kuci. Sta bi tek uradila zbog neceg ozbiljnijeg. 😲

  • D

    6. februar 2021 | 11:34

    Neka je fina,ali na lecenje mora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA