≫ 

Sahranjen Dragan (15), čije je telo nađeno u Tamišu: Jecaji neutešne rodbine prolamali se Pančevom

- Umesto svadbu, ja mu organizujem sahranu - rekla je uplakana majka nesrećnog Dragana

  • 15
Utopljeni Dragan D, Tamiški Kej, Pančevo Foto: Nikola Tomić

Dragana D. (15) iz Pančeva, čije je telo u sredu popodne izvučeno iz Tamiša u Pančevu, sahranjen je na Novom groblju u tom gradu. Veliki broj članova Draganove porodice, drugara, poznanika njegove majke, okupilo se da poslednji put pozdravi dečaka.

Tužnom povorkom prolamali su se plač i jauci neutešne majke i rodbine, piše Alo.

- Umesto svadbu, ja mu organizujem sahranu - rekla je uplakana majka nesrećnog Dragana.

Podsetimo, za dečakom se tragalo od utorka poslepodne. Kada je završio praksu, otišao je na Tamiški kej, vezao bicikl i nestao.

U potragu se uključila policija. Sutradan poslepodne, tačnije u sredu, iz Tamiša je naočigled njegove majke Danijele izvučeno njegovo telo.

Kako je majka ispričala za Telegraf.rs, Dragan je bio dva dana utučen zbog raskida sa devojkom. Do poslednjeg momenta je verovala da neće nauditi sebi, jer je, kako je rekla, previše voleo sebe.

Devojci je ostavio oproštajno pismo koje joj je rekao da ne otvara do 16 sati i poklon. Oproštajno pismo i omiljene stripove ostavio je i najboljoj drugarici.

Na mestu gde je dečak na Tamiškom keju zavezao bicikl, majka je u četvrtak postavila njegovu sliku, krst i zapalila sveću. Kako nam je rekla, nadležne će pitati da mu tu podgne ploču sa slikom.

Video: Bolna scena dan nakon tužne potrage: Slika, krst i sveća na keju gde je nađeno telo dečaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    6. februar 2021 | 16:12

    Nedaj Boze nikom. Sta se drugo moze reci. Tuznije od ovakvih scena nema. 😪

  • maja

    6. februar 2021 | 16:35

    Ne znam zašto svi pominju raskid sa devojkom, raskid je bio samo okidač, dečak je očigledno imao problema u porodici, a devojka ni kriva ni dužna ostade obeležena kao krivac.

  • Ccc

    6. februar 2021 | 17:26

    Majka rekla da on previse voli sebe da bi se ubio... Nije poznavala svoje dete dovoljno, ko zna sta se sve njemu skupilo i nije umeo sam sa svojom psihom da se izbori.Roditelji pricajte sa decom, morate imati vremena za njih! Svakodnevni obicni razgovori mogu vam puno otkriti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA