Lisice za još jednog člana Veljine grupe: Uhapšen Vlada Georgijev, bivši policajac iz Loznice

On je navodno prvo radio u beogradskoj policiji

  • 18
Veljko Belivuk, Velja Nevolja Izvođenje Veljka Belivuka iz "šteka" / Foto: ATA Images

Među uhapšenim pripadncima grupe Veljka Belivuka nalazi se i bivši policajac iz Loznice D.S, koji je u međuvremenu promenio identitet i sada se zove Vlada Georgijev, pišu "Novosti".

D.S. je radio u beogradskoj policiji, ali je posao državnog službenika morao da napusti zbog nezakonitih radnji u kojima je uhvaćen, tvrdi ovaj list. Prema policijskim informacijama, Belivuk je pre pet godina od jednog Lozničanina oteo podrum pića i dao ga na "upravljanje" upravo D.S, odnosno Georgijevu.

Vlasnik je slučaj prijavio šabačkoj policiji. Kada je bivši načelnik S.S. naredio istragu, iz vrha MUP Srbije je, od jednog rukovodioca, stigao nalog da se sve zaustavi, piše ovaj list.

Sve do hapšenja taj podrum pića, pokazuju prvi rezultati istrage, služio je ovoj grupi za pranje para i zelenašenje. Prema nezvaničnim saznanjima "Večernjih novosti", pored D.S, koji je uhapšen u Beogradu, lisice su stavljene i njegovoj supruzi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darinka

    6. februar 2021 | 23:11

    Vuline samo hapsi,ne gledaj ni boju kože ni ovo ni ono, ništa sve što su ogrezli u lopovluku u ćuzu,a tamo će oni imati vremena da se preispitaju. Više jednom zavesti red u državi. Krajnje je vrijeme.

  • Dare

    7. februar 2021 | 07:46

    Hapsi gamad!!!

  • Oki

    7. februar 2021 | 01:33

    Bravo za MUP i za državni vrh!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA