≫ 

Čovek se ubio skokom s 3. sprata Instituta u Kamenici: Strgao sa sebe aparate, pa se bacio s prozora

Policajci iz stanice Petrovaradin obavili su uviđaj na licu mesta, a više detalja biće poznao nakon obdukcije

  • 21
Pad sa zgrade, samoubistvo, ulica, skok

Foto: Profimedia

Muškarac star 63 godine skočio je sa prozora sobe na 3. spratu Instituta za kardiologiju u Sremskoj Kamenici i preminuo na licu mesta, piše portal NS uživo.

- Ekipa hitne pomoći primila je poziv u 18 časova i 2 minuta, ali je njihova ekipa koja je veoma brzo došla na lice mesta, mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog muškarca.

Nezvanično, bio je pacijent na Institututu. On je navodno pre nego što je skočio, sa sebe strgao medicinske aparate, a potom se zaleteo ka prozoru.

Očevici kažu da su lekari i osoblje Instituta bili veoma uznemireni. Policajci iz stanice Petrovaradin obavili su uviđaj na licu mesta, a više detalja biće poznao nakon obdukcije.

Užas i u hostelu na Podbari

 

Inače, istog dana oko podneva, za sada nepoznati muškarac isekao je vene u jednom Hostelu u Ulici Milovana Vidakovića na Podbari, ali je on spasen brzom reakcijom policije i lekara hitne pomoći.

Podsetimo, u ovom istom objektu je 25. decembra prošle godine došlo do prave drame kada se državljanin BiH, Ž. M. star 60 godina zatvorio u sobu i pretio osoblju da će se razneti bombom, on se posle uspešnih pregovora predao policiji, a kod njega nije pronađena nikakva eksplozivna naprava.

Video: Drama na Brankovom mostu: Muškarca koji je visio sa ograde odvezla Hitna pomoć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko Muskinja

    8. februar 2021 | 19:30

    Ljudi pucaju...strasno

  • MAKS

    8. februar 2021 | 19:39

    To je postala nasa svakodnevni a. Vecina nas ce završiti na takav ili slican nacin dotakli smo samo dno.

  • Kol

    8. februar 2021 | 21:03

    Zato je humanije za neizlecive pacijente dozvoliti eutanaziju. Sta tesko bolestan covek da radi, da muci sebe i porodicu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA