Ispovest majke tinejdžerke iz Ivanjice koja je trpela nasilje bivšeg dečka: I dalje živi u paklu

Veoma je uplašena

  • 18
Nasilje devojčica žena devojka stop Foto: Shutterstock

U decembru prošle godine policija u Ivanjici je uhapsila B.S. (19) zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje. Tinejdžerka je, kako je ranije ispričala njena majka za Telegraf.rs dva sata trpela nasilje. Prema rečima majke, ono se i sad nastavlja u vidu pretnji.

- On sad indirektno preti mojoj ćerci. Ništa direktno nama. Preko društva joj preti da će da je ubije, siluje, društvu pokazuje neke njene fotografije i na taj način isto pokušava da je zaplaši. Takođe, njenim prijateljima priča da se ne mešaju, ne znam da li na takav način i njima preti - započela je razgovor za Telegraf.rs, A.V. majka tinejdžerke koju je u decembru prošle godine B.S. šamarao, tukao po rebrima i bacio na pod, kako je ranije ispričala majka.

Naša sagovornica ističe da ga se njena ćerka i dalje veoma plaši.

- Sad ona živi kod mene u Čačku jer se plaši da bude u Ivanjici. Ode na nekoliko dana tamo kod oca, brata i sestre kako bi ih videla i tad ni ne izlazi iz kuće jer se boji. Plaši se da će kad-tad on nešto da joj uradi - objasnila je majka.

Napravljeni lažni Instagram profili

Napomenula je da su njena ćerka i ona dobijale razne poruke sa, kako kaže, lažnih Instagram profila i da je slučaj prijavila policiji.

- Sumnjam da je te profile on napravio jer je moja ćerka dobila neke vrlo nepristojne poruke i fotografije. Ja sam sa tih profila dobijala poziv na sastanke. Kad sam slučaj prijavila policiji, nalozi su ugašeni. Tad sam dobila informaciju da B.S. ima četiri krivične prijave za pola godine za ovakvo delo - kazala je A.V.

Iz MUP-a u Ivanjici smo dobili potvrdu da je majka maloletne tinejdžerke prijavila slučaj i da je on predat nadležnom tužiocu.

Ispovest majke iz decembra prošle godine u kojoj opisuje detalje zlostavljanja kroz koje je prošla njena ćerka

Kako je majka ranije ispričala za Telegraf.rs, njena ćerka je 10. decembra prošle godine bila kod drugarice. Tad ju je pozvao B.S. sa kojim se pre toga zabavljala oko mesec dana pa prekinula vezu, i rekao joj da ga tu sačeka.

Tinejdžerka to nije želela i krenula je kući, međutim, kako tvrdi majka, našao ju je na ulici. Naredio joj je da uđe u taksi i odveo je u kafanu koju drži njegov otac.

- Odmah je krenuo da je šamara, da je tuče po rebrima da se ne vide modrice. Pretio joj je da će da joj pobije celu porodicu, da će nju da siluje pa da je ubije i zakopa tako da je niko nikad ne nađe. To se dešavalo u kafani - ispričala je ranije majka.

Devojčica je nekako uspela da pobegne kad je B. počeo da baca stolice po kafani, međutim, prema rečima naše sagovornice, stigao ju je na ulici gde je nastavio da je zlostavlja i maltretira.

- Opet ju je tukao i šamarao ispred kafane. Ona je opet nekako uspela da se odvoji od njega ali opet ju je stigao. Pitao ju je "Zašto me ne voliš i nećeš da budeš sa mnom?". Ona je odgovorila da ne može da bude sa njim kad ga ne voli. U jednom trenutku on se zatrčao, uhvatio je za noge i prebacio preko sebe - kazala je ranije A. V.

Tinejdžerka je tad zadobila povredu noge.

- Tako povređena nastavila je da beži. Njegovo zlostavljanje, prebijanje, pretnje, trajalo je oko dva sata, sve dok ćerka nije uspela da stigne do kuće moje majke. Sutradan ujutru me je zvala starija ćerka i rekla da je pretučena - objasnila je ranije sagovornica.

Tad je za Telegraf.rs ispričala da to nije bio prvi put da tinejdžerka trpi nasilje, već treći. Prvi i drugi put ju je šamarao.

Veza između žrtve nasilja i B.

Tinejdžerka i mladić viđali su se nepunih mesec dana. Majka A.V. upozoravala je ćerku da ne bude sa njim, ali je, kako kaže, ona nije poslušala. Vrlo brzo se uverila da je majka u pravu i tad je počela da beži od B. i da se sklanja od njega, objasnila nam je ranije.

- On nije mogao da prihvati da ona neće da bude sa njim. Čak je i mene zvao da utičem na nju da se pomire. Ali ona to nije želela. Kad je video da ne može da je vrati milom, onda je pokušao silom - izjavila je ranije A.V. majka tinejdžerke iz Ivanjice.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36.

Video: Od početka godine u partnerskom nasilju život izgubile 22 žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • riki

    12. februar 2021 | 22:14

    Mislim da ovaj manijak ima dobru spregu u sudstvu i policiji

  • Pravda

    12. februar 2021 | 20:29

    Oprez treba da je preventiva a policija i pravosuđe kasno reaguju tek kada se desi,bolje ne čekati na njih.

  • majalena

    12. februar 2021 | 22:32

    A dje joj je tata?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA