≫ 

Određen pritvor muškarcu iz Beograda: Kod njega pronađen snajper

A. Š. se tereti da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

  • 2
Policija, hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Pixabay

Specijalni sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana za A. Š, kod kojeg je pronađen snajper.

Pritvor mu je odredio Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beograd zbog opasnosti od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti, izmeniti dokaze ili tragove krivičnog dela, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, saopštio je sud, piše Tanjug.

Protiv ove odluke osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe krivičnom vanpretresnom veću suda.

A. Š. se tereti da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Više informacija o ovom slučaju nisu saopštili ni MUP, ni tužilaštvo za organizovani kriminal po čijem zahtevu mu je određen pritvor.

Video: Vučić: U Srbiji stvorene dve kriminalne grupe, uvezene iz Crne Gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    12. februar 2021 | 23:50

    Mora da je planirao da ide u lov na prepelice.

  • sasa

    13. februar 2021 | 07:58

    Što se tiče oružja država je napravila totalno pogrešne poteze i umesto da legalizuje svo naoružanje koje poseduju građani sada imamo situaciju da građani neće više da prijavljuju oružije koje imaju, jer ionako ne smeš da ga nosiš, mora biti strogo pod kontrolom i tome slicno, da ne govorim o taksama koje su nepotrebne, za vrlo čestu registraciju, porez za nešto što ne smeš da koristiš i tome slično. Ovako sve će više biti ilegalnog oružja koje će se prodavati na crno i niko neće vaditi dozvole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA