≫ 

Ovo je muškarac koji je likvidiran u Kragujevcu: Od ranije poznat policiji, kamere snimile ubistvo?

Direktor policije Vladimir Rebić rekao da je života lišen čovek koji je od ranije poznat policiji i kao neko ko je povezan sa trgovinom narkoticima

  • 50
Nikola Zečević Zeka Foto: Facebook

Muškarac koji je sinoć ubijen u centru Kragujevca, u Ulici Aleksandra Prvog Karađorđevića, je Nikola Zečević zvani Zeka (45), potvrđeo je za "Telegraf" iz MUP Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, na njega je ispaljeno pet hitaca, a metak koji ga je pogodio u vrat bio je smrtonosan.

Nakon pucnjave, ekipa Hitne pomoći je izašla na teren i prevezla Zečevića u Klinički centar, ali je on podlegao povredama.

Prvo se verovalo da je na njega pucano iz automobila u pokretu, međutim, kasnije je ustanovljeno da likvidator nije ispalio hice iz vozila, već da je pobegao u sporednu ulicu.

Kako pišu mediji, ubijeni Zečević je vlasnik smeštaja vila "Jelena" u gradu na Lepenici. Prema nezvaničnim informacijama, on je izrešetan svega nekoliko metara od tog objekta.

Napadač je u bekstvu, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja.

Telo ubijenog poslato je na obdukciju, a policija pregleda video zapise sa nadzornih kamera kako bi se otkrilo ko je napadač.

Kako pišu kragujevački mediji, Zečević je slovio je za žestokog momka i bio je umešan u par pucnjava.

Pre nekoliko godina ranio je sina vlasnika poznate menjačnice u gradu, posle čega se momak dugo oporavljao i imao posledice. Na njega je Zečević ispalio ukupno šest metaka i odležao je višegodišnju zatvorsku kaznu u zatvoru u Požarevcu.

Po izlasku počeo je da se bavi trgovinom nekretnina, a postao je i vlasnik ugostiteljskog objekta "Vila Jelena" u centru grada.

Imidž žestokog momka gajio je i na svom Fejsbuk profilu, gde je slikao oružje ili pozirao sa skupocenim automobilima. U gradu se pričalo da se bavi i poslovima sa one strane zakona.

Oglasili se gradonačelnik i direktor policije

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić je rekao da je do sada u pitanju bio miran grad i da građani ne smeju da strahuju "da li će neko na ulici da izvadi pištolj".

- Posebno je bezobrazno da neko to radi u glavnoj ulici. Duboko sam uveren da ćemo u borbi protiv kriminala uspeti da damo odličan rezultat. Svaki grad ima neku svoju nevolju i dok se nevolje ne rešimo, nećemo se zaustaviti. Bezbednosna situacija nije narušena, ali ovo što se desilo sinoć je ozbiljan bezbednosni incident. Istragu može da komentariše policija. Neozbiljno bi bilo sa moje strane da izlazim sa bilo kakvim podacima. Istraga je u toku, ne želim da se mešam na bilo koji način - rekao je Dašić.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je na tv Prva da to delo za sada nije rasvetljeno i da se intenzivno radi na prikupljanju informacija.

On je istakao da je lišen zivota čovek koji je od ranije poznat policiji i kao neko ko je povezan sa trgovinom narkoticima.

On je dodao da se pretpostavlja da je to razlog ubistva, ali da to ne može da se tvrdi.

Video: Očevidac o ubijenom mladiću u tuči kod Gadžinog Hana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zac

    13. februar 2021 | 12:08

    Opomena za sve mlade koji zele da krenu ovim putem,zivot svim tim ljudima je kratak a i zive sve te godine u strahu!

  • Mihailović

    13. februar 2021 | 12:10

    Takvih mi nije žao, koliko je samo uništio života dece i porodica...

  • Dosadnjaković

    13. februar 2021 | 13:54

    Lepo je imati gomilu keša, ludilo od vile, zgodne ribe koje te čekaju da ih pozoveš, najbolji sto sa hranom i pićem itd. Ma sve je to super, ali da spavam sa pištoljem ispod jastuka i čoporom rotvajlera i telohranitelja oko kuće? Da gledam ispod auta svaki put pre nego sednem? Da decu vozim u školu u blindiranom vozilu? Ma nikad, brate sestro, nikad ni u 100 života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA