Rebić: Nikada nisam sreo Belivuka, niti progovorio sa njim ijednu reč

On je istakao da brine za svoju porodicu i dodao da je neko, kad napiše da je on direktno pomagao vođi kavackog klana u Srbiji, automatski poslao poruku drugom klanu

  • 24
Vladimir Rebic Printskrin: Youtube/Novo jutro

Direktor srpske policije Vladimir Rebić izjavio je danas da ga "posebno brine i boli" činjenica da ga neko povezuje s vođom jednog kriminalnog klana i da na bezobziran način ugrožava ne samo njega nego i njegovu porodicu.

Rebić je na TV Prva, komentarišući to što su pojedini mediji pisali da je na fudbalskom derbiju između Crvene zvezde i Partizana 19. oktobra bio u svečanoj loži s vođom kriminalne grupe Veljkom Belivukom, rekao da je tačno samo to da je bio na derbiju.

Rebić je istakao da na toj utakmici nije bio u centralnoj loži i da nikada u životu nije sreo Belivuka niti progovorio sa njim ijednu reč.

- Sve što znam o njemu znam iz spisa koje su moji saradnici donosili i jedino na taj način poznajem tu osobu - rekao je Rebić.

On je istakao da brine za svoju porodicu i dodao da je neko, kad napiše da je on direktno pomagao vođi kavackog klana u Srbiji, automatski poslao poruku drugom klanu.

Rebić je istakao da se plaši za svoju suprugu i decu i ukazao da je on štićeno lice, a da se oni kreću bez obezbeđenja.

On je pozvao sve koji iznose te tvrdnje da odu kod nadležnog tužioca za organizovani kriminal i daju dokaze protiv njega, ističući da će se rado odazvati na sve pozive i dati odgovore na sva pitanja i insinuacije.

"Nisam bio na konferenciji jer sam imao zakazan sastanak"

Rebić je u gostovanju na tv "Prva" objasnio i zašto nije prisustvovao konferenciji za štampu povodom hapšenja Veljka Belivuka što mu je zamereno u javnosti.

- Nisam prisustvovao jer sam unapred imao zakazan sastanak sa direktorom jedne strane policije sa kojima trenutno spremamo veliku akciju. Ja ne mogu da dajem više detalja da ne bih kompromitovao celu akciju - objasnio je on.

Video: U pratnji 22 vozila, blokirana cela trasa od Makiša do Ustaničke ulice: Belivuk i ekipa u tužilaštvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сале

    13. februar 2021 | 12:42

    Како га никада ниси срео када сте на последњем дербију седели заједно и вређали фудбалере Звезде?

  • S8

    13. februar 2021 | 13:19

    Ma vazi sve ti verujemo😆😆😆😆

  • Kao gazda lažov

    13. februar 2021 | 16:29

    Alo, lažovu, pa nije ta Nevolja sedela samnom na stadionu u loži i psovala igrače Zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA