Tri osobe uhapšene zbog dilovanja: Pola kilograma kokaina ugurao u čips, otkriveni štekovi sa drogom

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima

  • 2

Pripadnici Uprave kriminalističke policije, u dve odvojene akcije zaplenili su više od 1,7 kilograma različitih narkotika i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Upravom granične policije i Policijske uprave Subotica su, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom kontrole osumnjičenog I. H. (21) pronašli u rancu tri kutije čipsa sa 500 grama kokaina i 200 grama amfetamina.

Zaplenjena droga Foto: MUP Srbije

U drugoj akciji u Beogradu, uhapšena je S. N. (32) kod koje su policijski službenici u stanu pronašli kilogram kokaina spakovan u tri paketa, po 30 grama amfetamina i opojne droge MDMA, kao i paketić sa pet grama marihuane, dok je policija prilikom pretresa stana u kojem sumnjičeni O. P. (29) neprijavljeno boravi, pronašla 10 grama kokaina, oko 500 grama smese za uvećanje količine narkotika, kao i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yu

    13. februar 2021 | 15:10

    Što više hapse još više ih ima jer tržištu treba roba,ko će tu pobediti neznam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA