Dve verzije ubistva u Kragujevcu: Nikola ubijen iz kola u pokretu ili je ubica čekao u prolazu?

Nastradali Nikola Zečević važio je za žestokog momka, bio je u sukobu sa zakonom

  • 4
Nikola Zečević Zeka Nikola Zečević Foto: Facebook

Pripadnici policije intenzivno tragaju za ubicom Nikole Zečevića (37), zvanog Zeka, koji je sinoć ubijen na trotoaru u Glavnoj ulici u Kragujevcu.

Nesretni čovek ubijen je na samo oko deset metara od Vile Jelena, čiji je vlasnik bio i gde je izdavao sobe za prenoćište, pišu Novosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubica mu je, najverovatnije, prišao nekoliko trenutaka nakon što je izašao iz Vile Jelena i u njega ispalio više hitaca. Pretpostavlja se da je ubica imao i pomagače, jer je nakon zločina pobegao prema susednoj uličici gde ga je čekao automobil.

Zločin se dogodio oko 21 čas, a u tom trenutku bilo je i prolaznika na ulici. Tu su se mogle čuti različite verzije samog zločina. Po jednoj - na čoveka je pucano iz vozila u pokretu, drugoj da ga je ubica čekao prikriven u prolazu zgrade koja je odmah pored Vile Jelena.

Osim da intenzivno rade na rasvetljavanju ovog zločina u policiji nisu mogli zasad da govore o drugim detaljima.

Kolima Hitne pomoći Nikola Zečević je prevezen u Urgentni centar, ali je izdahnuo od zadobijenih povreda. Više tužilaštvo naložilo je obdukciju i pokrenulo istragu o ovom zločinu.

Uviđaj je trajao do kasno u noć. Krim tehničari su pretraživali svaki detalj na mestu zločina, pronađene su i čaure. Takođe, očekuje se da bi neki trag mogle dati i nadzorne kamere postavljene na objektima u ovoj ulici i koje policija pregleda. Kako se nezvanično saznaje, kragujevačkim inspektorima prošle noći u pomoć su došle i kolege iz Beograda.

Nastradali Nikola Zečević važio je za žestokog momka, bio je u sukobu sa zakonom. Tokom 2009. godine uhapšen je jer je pucao je u suvlasnika jedne menjačnice u Kragujevcu, a pominje se da je bio umešan i u druge sumnjive poslove.

Povodom ovog slučaja, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić održao je konferenciju za novinare gde je kazao da grad mora biti očišćen od kriminala, korupcije i svih vrsta nezakonitosti.

On je naglasio da je ubistvo koje se desilo u centru grada ozbiljan bezbednosni incident, da veruje da će nadležni organi rasvetliti ovaj slučaj, kao i da grad daje punu podršku državi i predsedniku Republike koji u ovom trenutku vode odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala.

Video: U Vodicama, nadomak Šibenika ubijen poznati preduzetnik i još tri osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    13. februar 2021 | 20:40

    Kol'ko je vozio lamborgini, vozio je. Oni se drze one da je bolje ziveti i desetak godina u luksuzu, nego 80. godina u bedi. Sve to ima svoje.

  • Misko

    13. februar 2021 | 18:15

    A cuj gradonacelnika ,grad mora da bude ociscen od kriminala I korupcije pa sto ga ne ocistis majstore prvi si covek grada pa ocisti ga, to da treba svi mi znamo I svi to mozemo da kazemo al aj sprovedi to u delo jedno je pricati a drugo je to uraditi ,nego ajd samo kolko da kazes nesto sto lepo zvuci za usi gradjana pa iako znas da od toga nema nista.

  • Bg

    14. februar 2021 | 11:19

    Domacin neki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA