≫ 

Mladiću u Nišu slomljena lobanja nakon svađe oko devojke: Isprebijali ga na parkingu

- Sumnja se da je dvadesetjednogodišnjak sinoć na parkingu ispred Spomen parka Bubanj, nakon verbalne rasprave zadao više udaraca tridesetdvogodišnjaku dok ga je četrdesetogodišnji Nišlija oborio – saopštila je niška Policijska uprava

  • 7
Tuca, nasilje, muskarci Foto: Shutterstock

Niška policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, podneće krivične prijave protiv jednog dvadesetjednogodišnjaka zbog krivičnih dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Takođe, zbog nasilničkog ponašanja odgovaraće i njegov četrdesetogodišnji prijatelj jer su zajedno tukli tridesetdvogodišnjeg Nišliju, koji je zadobio teške telesne povrede.

- Sumnja se da je dvadesetjednogodišnjak sinoć na parkingu ispred Spomen parka Bubanj, nakon verbalne rasprave zadao više udaraca tridesetdvogodišnjaku dok ga je četrdesetogodišnji Nišlija oborio – saopštila je niška Policijska uprava.

Kako se dalje navodi u policijskom saopštenju, napadnuti mladić je zadobio teške telesne povrede zbog kojih je zbrinut u Kliničkom centru.

Kako saznajemo, povod tuče koja se umalo kobno završila je svađa oko devojke.

- Te večeri je oštećeni bio sa kolegama iz firme u kafani na Bubnju. Da li se zaista nešto desilo između njega i jedne od koleginica, ili je njen momak samo posumnjao da mu je tridesetvogodišnjak spopadao devojku, utvrdiće se tokom istrage. Uglavnom, on je čekao devojku ispred restorana, i posle kraćeg razgovora sa njom, prišao je njenom kolegi i počeo da ga tuče. Pridružio mu se prijatelj i napao mladića, koji je tokom tuče pao na zemlju i zadobio prelom lobanje. Još se ne zna da li je teška povreda glave nastupila od udarca ili prilikom pada na beton – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Video: Očevidac o ubijenom mladiću u tuči kod Gadžinog Hana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urke

    14. februar 2021 | 14:00

    E sad jedno 10 god na robiju,pa kad postane tridesetdvogodisnjak da izadje na slobodu

  • Cure

    14. februar 2021 | 16:21

    Ne treba nama covid sami ce se poubijamo

  • Realista

    14. februar 2021 | 18:24

    Ovo je opomena onim normalnim ljudima da sa sobom uvijek nose suzavac sprej ili bilo kakvo sredsvo samoodbrane, ker postajemo divlji zapad a oni nenormalni ljudi to odavno nose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA