Očuhu iz Negotina ipak preti zatvor od 12 godina: Osumnjičen da je obljubio devojčicu (9)

Nakon što su psiholozi i veštaci razgovarali sa devojčicom, došli su do zaključka da je delo, zapravo, daleko zastrašujuće od onog kako se u prvi mah činilo

  • 1
Devojčica plače Foto: Pixabay

T.F. (30), iz Negotina, koji je krajem prošle godine lišen slobode zbog sumnje da je nad dve devetogodišnje devojčice - svojom pastorkom i njenom drugaricom - izvršio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji, odgovaraće, umesto toga, zbog obljube nad detetom zloupotrebom položaja.

On je, kako se sumnja, ćerku svoje supruge, sa kojom ima dvogodišnje dete, u kući u kojoj zajedno žive - prisiljavao na oralni seks - saznaju "Novosti".

Navodno, sve je otkriveno nakon što su psiholozi i veštaci, posle razgovora sa devojčicom, došli do zaključka da je delo, zapravo, daleko zastrašujuće od onog kako se u prvi mah činilo. Slučaj će zato, najverovatnije iz nadležnosti Osnovnog, preći u podnadležnost Višeg javnog tužilaštva u Negotinu.

Za ovo delo, ako se dokaže, zaprećena je kazna do 12 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosiljka

    16. februar 2021 | 16:40

    Samo kastracija manijaka i zatvor sa fizickim radom bar deset godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA