Žena iz Velike Plane će možda ostati slepa zbog mučkih udaraca: Njen nevenčani suprug uhapšen

Prema nezvaničnim informacijama, ženi je jedno oko potpuno zgnječeno, a na drugom joj je otkinut živac

  • 7
Nasilje, pesnica, prebijanje, seniorka Foto: Profimedia

Muškarac Đ. R. (58) iz Velike Plane uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srede i četvrtka pretukao nevenčanu suprugu D. M. (46) i gotovo joj iskopao oči.

Kako se nezvanično saznaje, ženi je jedno oko potpuno zgnječeno, a na drugom joj je otkinut živac. Prema rečima izvora, ne zna se sa sigurnošću šta je bio motiv za ovo jezivo porodično nasilje.

- Ovo nije prvi put da je prijavljeno nasilje iz te porodice. Policija je pre dve godine intervenisala i muškarac je imao meru zabrane prilaska ženi, ali verovatno su se kasnije pomirili.

Ovo poslednje je strašno što se dogodilo. On je nesrećnu ženu uhvatio rukama za glavu i svojim palčevima joj pritiskao oba oka - prepričava horor izvor Kurira i dodaje da je žena obilno krvarila iz očnih duplji i da lekari iz Hitne pomoći nisu mogli da joj zaustave krvarenje.

- Odmah je sanitetom prevezena u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a zbog težine povreda odatle je prevezena u Beograd na VMA, gde je smeštena na očnu kliniku - kaže izvor i dodaje da je D. M. operisana.

- Lekari ovako nešto nisu videli dosad, žena će, nažalost, po svemu sudeći, ostati slepa na oba oka - dodaje sagovornik. Komšije supružnika kažu da je uhapšeni Đ. R. poznat u njihovoj ulici kao nasilnik i da ovo nije prvi put da je tukao suprugu.

Kad bi se svađao, pretio je vađenjem očiju

- Ništa me ne čudi od njega - priča jedan komšija i dodaje da Đ. R. i D. M. u njihovom komšiluku žive oko godinu dana.

- Menjali su stanove i navodno ostajali dužni ljudima, priča se i da imaju probleme s pićem. Kada god bi se s nekim posvađao, Đ. R. je pretio da će mu izvaditi oči i kako je to već jednom uradio, maltene se hvalio time - pričaju susedi i objašnjavaju da kobne noći nisu čuli svađu iz njihovog stana.

- Ko zna šta joj je radio i koliko se iživljavao nad njom. Mi smo malo dalje, pa i ne čujemo. On je bio po zatvorima i znao je da se napije i maltretira ljude - priča komšinica.

Meštani Velike Plane koji poznaju D. M. kažu da je ona pre Đ. R. imala jedan brak iz kog ima decu, koja su odrasla.

- Čula sam da ima decu, ali ih nikad nisam videla. I on je navodno imao brak ranije. Videla sam kada je došla policija kod njih i zgranula sam se kad sam čula šta se desilo - priča komšinica.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovo je uzasno

    19. februar 2021 | 05:32

    Gospode Boze, molim Ti se, pomozi ovoj nesrecnoj zeni da sacuva ocinji vid...Sve ovo me podseca na situaciju od pre mnogo godina kada je moja tetka bila zrtva nasilja od strane svog muza, kojom prilikom je toliko bila pretucena da je rukama trazila oci po podu, misleci da su joj ocne jabucice ispale iz duplji, jer nista nije videla. Oci su joj se zatvorile od udaraca, ali je vid sacuvala. Mi smo svi tada bili sokirani jer se radilo o mirnom coveku, sa kojim je imala dvoje dece i do tada lepo zivela i kucila kucu, gledala njegove roditelje, radila u bascovanici. Kasnije se ispostavilo da je tetak najednom poludeo za seoskom konobaricom, da je resio da je dovede kuci i otera zenu, tetka nije htela da ostavi decu, a svekar i svekrva su njega izbacili iz kuce. Epilog je da ga je konobarica za 6 meseci opeljesila, zbog nje je napravio manjak, izgubio posao, ostao bez novca i otisao na pijacu da, kao razbojnik, od jos uvek zakonite zene otme pazar od prodate prikolice bostana, koji joj je svekar poverio da proda. Ona nije htela da mu preda novac, kojim su se svi u kuci izdrzavali i on ju je pretukao. Od tada je proslo mnogo vremena, on se kao propao covek vratio kuci i nastavili su zajednicki zivot. Kcerka im se udala, sin se ozenio, sad imaju i unucad. On se naizgled ponasa kao ranije, pre ovog ludila koje ga je bilo obuzelo, nije vise nikada bio nasilan prema nekome, ali ja nikada nisam mogla da zaboravim tetkinu ispovest o tome kako je pomislila da je od batina ostala bez ociju. Da sam ja, ne daj Boze, dozivela tako nesto, da rukama trazim oci po plocniku, verujuci da sam oslepela od batina, nikada mu ne bih oprostila.

  • Radmila

    19. februar 2021 | 04:39

    Celog života stvaraš, gradiš brak kojeg nema i radjaš mu decu zidaš kuće,da bi ti na kraju oci izvadio.Policiji prijavljivan jel? ŠTA je sa ženom?Meni je policija rekla u tom slučaju ako ga udalje od kuće da time nemogu postići ništa,drugi put ako pravi gluposti vodiće me iz moje i njegove kuće u sigurnu kuću,ma dajte molim vas o čemu mi pričamo?

  • Nika

    19. februar 2021 | 02:03

    Ljudi sa raznim traumama psihickim poremecajima i potpuno ludi hodaju ulicama i nikoga nije briga dok ne naprave neko zlo, komsije sad sve znaju pa koju p...u m......u ste cekali do sad da prijavite da je tukao zenu ili zazmirite samo i nestalo je to sto ste znali da radi .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA