≫ 

Potresne reči majke nastradalog mladića: "Naš Jovan je poginuo pod nerazjašnjenim okolnostima"

Za mladićem (18) se tragalo 4 dana

  • 34
Nestao mladić, Jovan Veselinović Foto: Privatna arhiva

Maturant Umetničke škole u Nišu, Jovan Veselinović (18), pronađen je jutros mrtav u Ulici Branka Krsmanovića.

Njegovo telo nađeno je na gradilištu, a kako saznaje Telegraf, pronašao ga je prijatelj njegove porodice. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, mladić je pao sa zgrade.

Njegova majka Milica Cvetković kaže da je policija porodici saopštila da je njihov Jovan nastradao pod nerazjašnjenim okolnostima.

- Još ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo. U toku je njegova obdukcija koja će dati odgovore - izjavila je majka Milica koja apeluje na novinare da se suzdrze i ne objavljuju da se Jovan ubio.

Ona se u ime porodice zahvaljuje svima koji su predhodnih dana bili uz njih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    21. februar 2021 | 16:32

    A sto ne kazete da je to gradiliste na 100m od policijske stanice i da je bas tu lociran mobilni telefon deteta. A njima trebala 4 dana potrage da ga nadju? Koje bre potrage, nigde policajca nema na ulici! Gradjani ga slucajno nasli. Isto kao sa onom devojcicom i malcanskim berberinom! Defilovali pored njega 100 puta i izigravali gorsku sluzbu po planinama dok ovaj zlostavljao devojcicu 15 dana! Da civil nije slucajno doso da obidje svoju vikendicu devojcica bi i dan danas bila zavedena kao nestala. O kakvoj policiji pricamo!? Kola sa konjima ne mogu bre da stignu po sred centra grada! Na tom istom bulevaru pre 2 meseca lik usetao u banku, odneo 1.5 miliona dinara i odsetao. Jos uvek nepoznat! 20 metara od glavne zgrade SUPa redovno pljackaju banku dobrocinstva koju vodi nepokretna bakica. Ni jednom nisu imali osumnjicenog, a ne okrivljenog. O cemu bre pricamo? Koja policija, kakva drzava?

  • Vera

    21. februar 2021 | 13:38

    Tuga mi je ogromna za ovim decakom.Ne mogu ni zamisliti koja hrabrost i uteha trebaju sada njegovoj majci.Ali sam sigurna da se nije ubio jer ko planira samoubistbo ne ide pre toga da kupi i pojede parče pice jer glad nije tada u fokusu.Ipak bi trebalo rasvetliti sve.I tek onda zakljuciti.Majci je istina sigurno bitna.

  • 🙁

    21. februar 2021 | 13:39

    Zasto policija nekada ne otkrije neki slucaj vec građani?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA