≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak brutalnog prebijanja mladića u Novom Sadu: Bacaju ga na zemlju, šutiraju i gaze po glavi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se desilo ispred ugostiteljskog objekta i to posle 20 časova

  • 89
masovna Tuča Novi Sad Printskrin: Twitter/boo_maryna

Četvorica mladića iz Šida uhapšeni su zbog brutalne tuče u Novom Sadu, u kojem su teško povređene dve osobe, a jedna lakše, saopšteno je iz policije u tom gradu. 

Do brutalnog obračuna došlo je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog. Četvorica muškaraca su dvojicu najpre napali, koristili su i noževe, a kada su žrtve završile na zemlji, nisu prestali sa napadima, već su ih nemilice šutirali.

Sve su zabeležeile kamere.

Jednog od njih su šutirali dok je ležao, a iako nije pružao nikakv otpor udaran je i u glavu. U jednom trenutku se čak vidi kako ga napadač gazi po glavi.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, M.M (20), V.S (20) i D.N (21) uhapšeni su u subotu uveče zbog sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se M.M (21) tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Oni se sumnjiče da su ih tukli rukama i nogama, te da su im nožem naneli ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.


Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Povređeni mladić u teškom stanju

Ekipa hitne pomoći pružila je pomoć na licu mesta povređenom, a on potom prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje. Kako se saznaje, on je hemodinamski nestabilan i nalazi se u teškom stanju.

Video: Opšta tuča u Novom Sadu sa lošim epilogom: Mladić u teškom stanju leži na KCV

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belfagor

    22. februar 2021 | 08:58

    Poruka za "junaka" koji šutira u glavu onesvešćenog dečka: zašto svojim "junaštvom" pokazuješ svima iz kakve pogane porodice dolaziš, da si plod incesta, da si ološ bez testisa, da si fekalija od čoveka. To treba kriti a ne javno pokazivati. Nadam se da ćeš do kraja života ispaštati ovo junaštvo. Amin

  • Joca

    22. februar 2021 | 09:20

    Sta god da je ove zivotinje sto sutiraju u glavu lika eliminisati trajno iz drustva. Razumem svadju i tucu rukama ali kad covek padne izivljavati se sutiranjem to ne razumem. Zivotinje u kavez!!!

  • Goran

    22. februar 2021 | 08:32

    Ovo je pokusaj ubistva sutira ga dok je u nesvesti vidi se zelja da ga ubije mora da zavrisi na visegodisnjoj robiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA