30 dana pritvora za dvojac iz Boljevca: Zajedno tukli i gepekovali mladića, bilo još dve žrtve potom

Osumnjičeni da su jednog mladića tukli i vozili u gepeku, a da je jedan od njih potom fizički napao radnika pumpe, kao i da je trećeg mladića tukao u snu

  • 0
Tuca, nasilje, muskarci

Foto: Shutterstock

Dvojici muškaraca M. M. (21) i V. NJ. (44) iz okoline Boljevca, koje je borska policija uhapsila zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje u sticaju sa krivičnim delom protivpravno lišenje slobode, nakon saslušanja određen je pritvor do 30 dana, saznaje “Blic”.

Njima se stavlja na teret da su u petak na subotu noću najpre prišli muškarcu (21) koji je sedeo u svom automobilu na benzinskoj stanici na Selištu, izvukli ga iz auta a onda ga i tukli, da bi ga nakon toga ubacili u gepek i vozili nekoliko kilometara dalje.

Kada su zasutavili automobil, nastavili su da tuku mladića, koji je nekako uspeo da pobegne.

M. M. se tereti i da se nakon toga vratio na benzinsku pumpu i fizički napao radnika pumpe. Kako se sumnja, on je onda otišao u jedno selo u okolini Bora, gde je ušao u kuću mladića starog 24 godine koji je spavao i više puta ga udario motkom po glavi.

Onda mu je u dvorištu navodno razbio staklo na automobilu, a onda i pobegao sa lica mesta. On se tereti i da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

Kako se saznaje, M. M. I V. NJ. su se na saslušanju branili ćutanjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA