≫ 

Uznemirujući snimak ubistva u Vranju: Marjan sedi sa Sarom za stolom, pokazuje telefon pa puca u nju

Devojka je preminula na licu mesta

  • 33
Sara Asanović, Marjan Stamenković Foto: Facebook S.A. / MUP Srbije

Marjan Stamenković (47) pre tri dana ispalio je 6 metaka iz pištolja u Saru Asanović (27) na benzinskoj pumpi u Vranju, a ona je sedela na samo nekoliko metara od njega, za istim stolom, o čemu svedoči i snimak koji se pojavio.

Na snimku koji je Informer objavio, a koji možete pogledati ovde, vidi se kako Marjan sedi za stolom sa Sarom i još jednim muškarcem. Sari pokazuje nešto na telefonu i priča joj, a zatim ustaje i kreće da se sklanja. Nekoliko sekundi potom, vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jakne i hladnokrvno ispaljuje 6 hitaca ka Sari. Nesrećna devojka preminula je na licu mesta.

Podsetimo, rezultati obdukcije tela Sare Asanović koja je ubijena u subotu pokazali su da su prve pretpostavke sa uviđaja bile tačne - da je ubica Marjan Stamenković, koji je sinoć tokom policijske akcije sam sebi oduzeo život, u nju ispalio šest metaka.

Sarin ubica ranije robijao zbog ubistva. Takođe, suđeno mu je i u drugom slučaju zbog pokušaja ubistva bivše devojke, koje se desilo pre 14 godina.

Video: Snimak s mesta nesreće: Na ovom mestu u Vranju ubijena je mlada devojka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkanski spijun

    23. februar 2021 | 17:21

    on nije nju ubio...ubica je nas kilavi zakon.

  • Nikola

    23. februar 2021 | 17:32

    Pa cekajte ljudi....ovaj lik je do 47 godine zivota odlezao kazne za UBISTVO i pokusaj ubistva??? Ovo moze samo kod nas!

  • Cccc

    23. februar 2021 | 19:15

    Tako lepo pustajte manijake i ubice na ulice i onda se cudite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA