≫ 

Centar Beograda vrveo od policije: Završen pretres kluba "Kasina", učestvovali i psi tragači

Navodni suvlasnik kluba Aleksandar Kajmaković ispričao je policiji da je Belivuk u leto 2020. preuzeo obezbeđivanje "Kasine"

  • 22

Jake policijske snage danas su bile prisutne na Terazijama, gde je, uz pomoć pasa tragača, izvršen pretres poznatog kluba "Kasina".

Policija je bila blokirala prolaz do "Kasine", dok su brojne ekipe u samom lokalu vršile pretres, prenose mediji.

Pretres je završen oko 15.30 časova i pripadnici specijalnih snaga policije su napustili objekat, u koji su, inače, ušli iznenada, dok su u njemu sedeli gosti.

Još nije poznato da li je nešto pronađeno tokom ovog pretresa, ali primećeni su pripadnici policije koji iznose kutiju u crnoj kesi. U policijska kola ušao je i jedan od zaposlenih u klubu.

Suvlasnik ovog kluba je navodno Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac. Kajmaković je ispitan u SBPOK-u u utorak, u okviru predistražnog postupka u kome se ispituju finansijki tokovi kriminalnih aktivnosti organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, rečeno je u četvrtak Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Aca Bosanac poznat je po tome što drži više restorana i kafića na atraktivnim lokacijama u Beogradu.

Istovremeno se protiv Belivuka, Miljkovića i još 20 pripadnika njihove grupe vodi istraga za niz teških krivičnih dela: zločinačko udruživanje, preprodaja droge, tri teška ubistva, nedozvoljneno držanje oružja.

Svi su uhapšeni 4. februara i nalaze se u pritvoru.

Dok je trajao pretres "Kasine" policija je nekoliko kilometara dalje u luksuznom naselju u centru grada pretresa štek, stan i garažu vođe navijača "Alaktraza",  koji je uhapšen sinoć i kod kog je pronađeno oružje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    26. februar 2021 | 13:56

    Zamajavanje naroda. Sve poskupelo.

  • Hokaido

    26. februar 2021 | 13:45

    Još nešto malo poverenja je ostalo prema vojsci, a sve ostalo, Bože me sačuvaj.Mnogo se ološa zavuklo pod skute države i tamo se krije.

  • Čiča

    26. februar 2021 | 14:05

    Hahahahaha. Koja sprdnja sa narodom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA