≫ 

Sonom kiselinom polila radnicu Centra za socijalni rad u Lajkovcu: Oduzeli joj mlađeg brata

Pored policije, o napadu na socijalnu radnicu obavešteni su resorno ministarstvo i direktor Međuopštinskog Centra za socijalni rad u Ljigu

  • 4
Zena, kiselina Foto: Shutterstock

Žena (43) iz Lajkovca napala je danas radnicu Centra za socijalni rad u Lj. P. (61) polivši je po licu tečnošću za koju se sumnja da je sona kiselina.

Žrtva je napadnuta ispred ustanove u popodnevnim časovima.

Kako se saznaje nju je žena prvo verbalno napala, a potom je po licu isprskala nepoznatom tečnošću, piše Blic.

Nasilnica je odmah pobegla sa lica mesta.

Socijalnoj radnici pomoć je ukazana u lajkovačkom Domu zdravlja, ali je zbog prirode povreda na licu nastalih, kako se sumnja sonom kiselinom, upućena u bolnicu u Valjevu gde će biti utvrđen stepen povreda i poreklo tečnosti.

- Pretpostavlja se da je motiv napada revolt Lajkovčanke, s obzirom da je Centar za socijalni rad, u slučaju koji vodi povređena Lj. P, nedavno doneo odluku da njenog desetak godina mlađeg brata smesti u ustanovu socijalne zaštite, s obzirom da je utvrđeno da sestra nije sposobna da se stara o njemu - kažu izvori.

Privedena zbog napada na radnicu Centra za socijalni rad

Pripadnici policije u Lajkovcu uhapsili su V. N. (43) iz Lajkovca zbog sumnje da je izvršila krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštio je danas MUP.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu.

Pored policije, o napadu na socijalnu radnicu obavešteni su resorno ministarstvo i direktor Međuopštinskog Centra za socijalni rad u Ljigu, u čijem sastavu funkcioniše odeljenje u Lajkovcu.

Video: Specijalci u akciji: Evo kako su uhapšeni mladići koji su kod Aranđelovca nožem izboli čoveka (40)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    1. mart 2021 | 22:48

    Nema baš proverenih informacija o slučaju, ali nisam sigurna da je Centar postupio po pravdi i istini, bar nisam čula za neki slučaj gde su bili za primer i da su zaštitili one koje treba da zaštite. Obrnute primere ima "mali milion" sa tragičnim krajem. Tako da Centrima ne verujem ništa.

  • CQ

    1. mart 2021 | 21:18

    Mentalno slabi ne biraju sredstva zbog tih para bez kojih ostaju,ako joj brat ode nesta i izvor finansiranja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA