• 15

Akcija policije: Uhapšeno 5 komunalnih milicajaca

Vise detalja znaće se posle saslušanja uhapšenih milicionera i konačnog stava VJT

  • 15
Komunalna milicija, policija, komunalni policajac, milicajac

Foto-ilustracija: ATA Images

Sekretar za poslove Komunalne milicije Ivan Divac izjavio je za Beoinfo da je jutros, posle višemesečne istrage došlo do hapšenja četiri pripadnika Komunalne milicije.

On je istakao da je na inicijativu Sektora unutrašnje kontrole Komunalne milicije ostvarena saradnja sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, odnosno Sektorom unutrašnje kontrole MUP-a i Odeljenjem za borbu protiv korupcije.

- Posle višemesečne istrage, jutros je uhapšeno pet komunalnih milicionera, koji se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja i trgovinu uticajem. Opredeljenje u radu Komunalne milicije je, između ostalog, „čišćenje sopstvenih redova” jer se ne krijemo iza problema, ali izražavamo nadu da u budućnosti više neće biti ovakvih situacija - rekao je Divac.

- Javnost će blagovremeno biti obaveštena o ishodu postupka koji sprovodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, kojem želim da zahvalim na saradnji i podršci koju pruža Komunalnoj miliciji kako bi naš posao bio obavljen što bolje, a korist od toga imali svi građani Beograda - dodao je.

Vise detalja znaće se posle saslušanja uhapšenih milicionera i konačnog stava VJT.

Video: Komunalna milicija u kontroli sprovođenja mera rada ugostiteljskih objekata

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    Na aerodromu se ljube i pozdravljaju sa "divljim taxistima" koji su u holu dolazaka !!! Dok to sve posmatraju legalni taxisti iz reda napolju !!! Mene su "vukli za rukav" divlji taksisti Na ocigled komunalnog milicajca sa namerom da me prevare !! Na pitanje zasto to dozvoljava ! Komunalac me je pogledao i rekao da nista nije video !!

  • Lola

    Vala trebalo bi mnogo ranije da ih postroje , na Vracaru komunalci na konto pocepanih kazni dobijaju vecere i to je redovna pojava ...Tu ne smeju da pisu kazne , ali zato maltretiraju ljude po prevozu i po pijacama ...

  • Boranija

    Neka se javi neko ko je nešto prijavio i da je policija došlq po tom pozivu. To je parazitska služba gomile trutova.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima