• 3

Ključni dokaz da je Jelena ubila penzionerku Majdu našao je sin žrtve

, Telegraf

Jelena Špagović je u sudnici ranije priznala ubistvo

  • 3
Jelena Špagović, Majda Garović

Majda Garović i Jelena Špagović Foto: Facebook

Ključni dokaz da je Jelena Špagović usmrtila penzionerku Majdu Garović iz Zemuna pronašao je baš njen sin Dejan Garović.

On je kao inžinjer elektrotehnike iskoristio svoja znanja i došao do dokaza koji ukazuju na optuženu. Predao ih je policiji koja ih je povezala sa drugim dokazima i tako rešila ovo surovo ubistvo u kojem je starica ubijena u svojoj kući u Zemunu, a onda prevezena u Krčedin, tamo bačena u kontejner i zapaljena, pišu Novosti.

Nekoliko dana nakon prijave njenog nestanka u tom kontejneru pronađen je samo njen ugljenisani trup.

Jelena Špagović je u sudnici ranije priznala ubistvo, ali je negirala način izvršenja dela. Na suđenju da ju je razotkrio upravo sin žrtve, otkrio je sudija Zoran Đorđević, kada se obratio oštećenom Dejanu Garoviću.

- Zapanjen sam na koji ste način ispratili komunikacije vaše pokojne majke i sve otkrili. Mislim da bi neki ljudi iz policije trebalo da dođu kod vas na obuku. Mi imamo Odeljenje za visokotehnoloski kriminal, ali ovo kako ste vi radili je za divljenje - rekao mu je sudija.

Dejan Garović je kao oštećeni svedok ispričao da je to jutro otišao u Nemačku na poslovni put, da je usput majci slao poruke na koje mu nije odgovarala, a da ga je otac koji je iz vikendice taj dan došao kući, popodne obavestio da je nigde nema.

On je kazao da je optuženu Jelenu Špagović znao samo iz viđenja preko ograde, jer su bili komšije i da nije znao da joj je njegova majka pozajmljivala novac.

Video: Snimak s mesta nesreće: Na ovom mestu u Vranju ubijena je mlada devojka

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    I kako je on to otkrio? Ne razumem..

  • Zapažanje

    Dobra frizura,da li su šiške u modi😠?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima