≫ 

Beli baloni tuge u Čačku: Prijatelji se oprostili od maturanta Uroša koji je stradao u nesreći

- Ovo je zaista velika tragedija. Maštali smo o nekim zajedničkim planovimna, fakultetu, a sada je to sve zauvek otišlo sa njim -  rekao je jedan od njegovih drugara

  • 0
Beli baloni Čačak saobraćajna nesreća nastradali Uroš Josipović

Foto: Rina.rs

Od devetnaestogodišnjeg Uroša Josipovića, maturanta čačanske Gimnazije, koji je u subotu veče tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, oprostili su se prijatelji i poznanici koji su sa suzama u očima u vazduh pustili bele balone na Gradskom trgu.

- Bio je odličan prijatelj i u svakom smilu mladić za primer. Ovo je zaista velika tragedija. Maštali smo o nekim zajedničkim planovimna, fakultetu, a sada je to sve zauvek otišlo sa njim -  rekao je za RINU jedan od njegovih drugara.

Do saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao mladi Čačanin došlo je kada je automobil kojim je upravljao N.D. usled neprilagođene brzine prešao u suprotnu traku, udario u betonski propust i od siline udara se odbio, preleteo preko obližnje ograde i završio u dvorištu udaljenom oko 20 metara od mesta nesreće.

U vozilu su se osim Uroša nalazila još dva mladića, a jedan je sa teškim povredama hospitalizovan u kragujevačkoj bolnici.

Mladić koji je vozio u stabilnom je stanju, a protiv njega biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA