≫ 

Vladimir Vuletić bio dva i po sata na razgovoru u SBPOK, evo zašto nije poligrafski ispitan

On je navodno saslušan o okolnostima njegovog poznanstva sa Veljkom Belivukom, i to zbog tri krivična dela: pranje novca, otmica i iznuda

Informativni razgovor bivšeg potpredsednika fudbalskog kluba Partizan Vladimira Vuletića u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije u Makišu, završen je nakon dva i po sata.

Posle razgovora, Vuletić ipak nije poligrafski testiran, a njegov advokat mu je to savetovao zbog zdravstvenih problema. 

Nakon izlaska iz MUP, Vuletić nije rekao ništa o poligrafskom saslušanju. Njegov advokat Vladimir Terzić savetovao mu je da odbije tzv. detektor laži, a nakon odlaska u MUP, advokat je za Novosti rekao da Vuletić nije poligrafski ispitan.

Naime, kako je rekao njegov advokat, poligrafista je zaključio da zbog zdravstvenih razloga, jer ima respiratorne i srčane probleme, nije podoban da bude poligrafski ispitan.

-  On je imao želju, a ja sam upravo zbog ovih razloga bio protiv, jer skoči mu pritisak i poligraf pokaže nešto što nije -  kazao je advokat Terzić i dodao da sutra treba da im prilože njegovu zdravstvenu dokumentaciju.

Vuletić se jutros odazvao pozivu za informativni razgovor u svojstvu građanina. Saslušan je na okolnosti poznanstva s Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela pranje novca, otmica i iznuda.

On je u žiži javnosti prethodnih dana zbog veza sa Veljkom Belivukom, osumnjičenim za organizovanje kriminalne grupe, ubistava, prodaje droge i druga krivična dela.

Objavljen je i Vuletićev razgovor s Belivukom u kome ga naziva "bratom", konstatuje da ga "voli"... a onda se otkrilo i da ga je posećivao dok je Belivuk bio u kućnom pritvoru.

Vuletić je SBPOK stigao svojim automobilom, u pratnji advokata, i odmah se uputio u prostorije na Makišu.

Tamo je u svojstvu građanina, navodno biti saslušan o okolnostima njegovog poznanstva sa Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela: pranje novca, otmica i iznuda.

Podsetimo, saslušanje je počelo oko 9:30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    10. mart 2021 | 13:49

    Ja bih ove u komentarima sto podrzavaju kriminalce sve pohapsio.Dana mi ne bi videli

  • Maki

    10. mart 2021 | 13:28

    Vatreni sam delija ali mnogo njih iz Partizana pre njega treba na saslusanje i corku nego Vuletic. Ovo je samo odmazda zato sto prica previse protiv zvezde... Prvo Vucelu,Ruzica,Vazuru i pre njih koji su bili hapsite "ako smete" a ne ovog levata....Gde vam je posteni Toma Karadzic pa on bi danas bio realno bar 5god.pod bravom da sutdstvo radi svoj posao....pozz

  • Grobarcina

    10. mart 2021 | 10:35

    Zatvaraj milicijo hocemo da disemo na tribinama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA