≫ 

Deda Milutin upucao provalnika: Imao fantomku i sekiru, rekao "ode glava", od pištolja se ne odvajam

 ≫ 

Rekao mi je: "Ti imaš pare, rekli su mi da imaš puno para i ako mi ih odmah ne predaš zaklaću i tebe i tvoju ženu"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Srbbgd
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mix

    16. mart 2021 | 22:13

    Uhapsili ga..... A da nije imao pištolj sutra bi to bila još jedna strašna vest kako je nađen zaklan bračni par verovatno ubijen prilikom pljačke.... Zakon će da osudi ubicu, a šta sa ljudima koji su ubijeni? A kada se odbrane onda su sumnjivi i zaglave u zatvor kao ubice.... Naopako postavljeno pravo na odbranu, ograničava se prirodna reakcija na opasnost i brani se da se slobodno zaštiti svoj život i imovina.... Treba liberalizovati zakon o oružju, izmeniti krivični zakon, omogućiti ljudima da imaju čime i da mogu da odbrane sebe i svoje.... Ovolika ograničenja u nabavci oružja i prava na odbranu ne pomažu žrtvama već ih sputavaju i prave od njih lake mete, a nikako ne ometaju nekog razbojnika i kriminalca da nabavi oružje, oni ionako neće tražiti dozvolu da legalno kupe oružje već će ga kupiti ilegalno i to im nije nikakav problem. Da nije tako ne bi bilo ovih ubistava i vesti o mafiji koja se svaki dan dešavaju.... Ko želi da se bavi kriminalom neće to raditi legalno, ali zakon treba da omogući svima da mogu legalno da se zaštite od tog kriminala. Policija ne može da stigne svuda i uvek na svako mesto i treba dozvoliti svakome da može da se odbrani i uz pomoć oružja ako treba. Treba izmeniti zakon prema zakonima u SAD koje su poznate po liberalnom zakonu o oružju, i po pravu na zaštitu svoje privatne imovine i prava na odbranu. U tome nema ništa loše, osim za kriminalce, a svako je i dalje odgovoran za svoje postupke... Ne znači da će zbog toga biti više ubistava ali je moguće da će biti manje krvavih vesti o ubistvima i silovanjima, iživljavanju, zločinima i pljačkama starih i svih drugih normalnih i poštenih ljudi.

  • Neki

    15. mart 2021 | 13:34

    Da je to moj deda bio bi ponosni unuk...

  • Rajko

    15. mart 2021 | 09:34

    Milutine,ruka ti se pozlatila.za tebe je nagrada a za lopuzu pritvor.krivicni zakon koji odgovara lopovima MORA biti ukinut.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA